Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne egy lánynak bonbont adni a segítségéért?
Figyelt kérdés
Nem biztos hogy én is segíteni tudok neki, viszont valamivel jó lenne megköszönni.
Gáz lenne bonbont adni neki? Vagy mit adjak? 22 éves csaj.
2012. máj. 20. 21:58
1/10 anonim válasza:
A bon bon nem gáz, szilárd halmazállapotú. :DDD Am viccet félre téve nem az :))
2/10 A kérdező kommentje:
mondom nem tudom gáz-e vagy hogy félreérti-e :)
2012. máj. 20. 22:01
3/10 anonim válasza:
Nem gáz. Miért lenne? Mondod hogy köszi a múltkori segítséget, rámosolyogsz, odaadod, függöny. :D
4/10 Laci2917 válasza:
Nem gáz, ha ragaszkodsz hozzá, de egy üveg pia, esetleg egy gyertyafényes vacsi célravezetőbb...
6/10 A kérdező kommentje:
lehet akkor adok neki valamit, de csak attól tartok hogy félreérti vagy valami. Amúgy nem rossz csaj, valamennyire be is jön, de nem kezdenék vele mert annyira jól azért nem ismerem. Meg lehet a 24-es korosztályra bukik.
2012. máj. 20. 22:07
7/10 A kérdező kommentje:
vacsira nincs lóvém, sajnos tanuló vagyok még :D piát meg nem illik egy HÖLGYnek adni :D
2012. máj. 20. 22:08
8/10 anonim válasza:
Csináld azt, amit a 3. válaszoló írt. Kész, le van tudva a dolog.
9/10 anonim válasza:
Szerintem valami kimondottan női pia sem lenne gáz, de a bonbon is tökéletes :)
10/10 anonim válasza:
Miért értené félre? Én is kaptam már csokit, én is adtam már. Körítsd hozzá, hogy a segítségedért! 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!