Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy lánynak széles a csípője? Mármint mindenkinek egyenletesebb lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, csak a csípőm széles :(2012. máj. 17. 13:46
1/15 anonim válasza:
"Mármint mindenkinek egyenletesebb lányok jönnek be?"
Igen, sajnos ez igy van, nem fogsz magadnak ferjet talalni es egyedul halsz meg! :(
2/15 anonim válasza:
ezt nem nagyon értem:D a lányoknak eleve szélesebb a csípője (mint pl. a válluk), így rajzolódik ki az a bizonyos háromszög. férfiaknál meg pont fordítva van.
nem értem mi ez az "egyenletesebb lány". valaki linkeljen már egy képet!:D
3/15 anonim válasza:
Szerintem nem gáz.
Az gáz ha a csaj már húszon felül van és még mindig nincs semmi formája a csípőjének...
Általában a kis ovis meg 1.-2os lányoknak nincs semmi csak egy vonal...
4/15 anonim válasza:
Nem. Ez az egyik legnőiesebb vonás. Egy jó cimborám jut eszembe, neki abszolút nem volt zsánere, mindegy, hogy magas, alacsony, kicsi vagy nagy a melle, szőke vagy barna, de a jó széles csípőtől és nagy, kerek seggtől a falat kaparta mindig.
5/15 anonim válasza:
ez a kérdés no komment... milyen az egyenletes lány?:D a széles csípőt pedig tudod másodlagos női jellegnek hívják (széles csípő,keskeny váll,gyengébb szőrzet, kesevebb izomzat). És bár nem vagyok pszichológus, de szerintem neked bajod van a súlyoddal.
6/15 anonim válasza:
jaj figyelj rám inkább ne idegesitsd magad ilyeneken, dehogy baj! a többiekre meg ne is figyelj...talán könnyebb szülésed lesz majd, te legalább nem vagy egy olyan lány mint én aki olyan egyenes mint egy deszka hiába van nekem is minden (mell,popsi kerek), én pl örülnék ha kirajzolodna az hogy nő vagyok, én irigyellek, érezd jol magad a bőrödben,szép alakod van ha azt mondod, formás test, neked legalább van szép derekad ;) nah ennyit a dicséretről,lelkizésről.. minden jót.
8/15 A kérdező kommentje:
akkor nem egyenletes, bocs annak, akinek szúrja a szemét, javítom: keskeny........
2012. máj. 17. 14:00
9/15 anonim válasza:
Nem biztos hogy el fogod hinni,de nekem bk a legszexibb,legnőiesebb dolog a széles csípő(meg a nagy mellek,de az más téma)Persze mindenkinek más jön be,szóval lehet másnak pont nem tetszik.Ettől még lehet valaki csúnya,de ez nem hiba szerintem.
10/15 anonim válasza:
szélesebb csípőjű lány is lehet jó csaj:D
(képen a csaj nekem speciel nem jön be, de most nem konkrétan azért mert keskeny a csípője).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!