Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek is gyönyörű ez a nő?
2012. máj. 20. 19:25
11/21 anonim válasza:
Elfelejtetted kiírni a számod :PP
Tökéletes. :)
És igen, elég szép :)
21F
12/21 anonim válasza:
Kicsit mu-no feeling, de azert nem rossz.
13/21 anonim válasza:
Nekem túl mű, én a természetes, átlagos lányokat, a kislányos külsejű, kicsi, feszes cicis, popós lányokat jobban kedvelem, ha jellemre is olyan persze az illető.
Amúgy dugásra nagyon jó az ilyen nő, de semmi komolyra nem tudnám elképzelni, ahhoz túl hülyének tartom a műnőket.
14/21 anonim válasza:
Ez egy kurv@! Szerintem.... Minden esetre én nem szeretnék így kinézni.
15/21 anonim válasza:
Gyönyörű?
Nem kezdenék vele semmibe maximum rövid beszélgetésbe.
25/f
16/21 Solarian válasza:
Nekem spec nem az esetem. Főleg az arca nem tetszik. De alapból nem vagyok oda a szőkékért.
18/21 anonim válasza:
hát, ne haragudj, de szerintem ne legyél rá büszke, hogy hasonlítasz erre a csajra, elég műanyag, és nekem sose jöttek be ezek :S bocsi, nem akarlak megbántani, de az ilyen nőknek nem születésnapjuk van, hanem gyártási idejük
19/21 anonim válasza:
rühellem a szőkéket, de ez még plusz ribinek is tűnik így elsőre.
20/21 anonim válasza:
Ez műanyag és nem nő. A gyönyörű az egy egészen más kinézetet takar, ez a jól megd*ugnám egyszer kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!