Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek is gyönyörű ez a nő?
2012. máj. 20. 19:25
1/21 anonim válasza:
azzal h szőke hajad van vagy piros ruhát hordasz?
2/21 anonim válasza:
Nálam egy gyönyörű nő nem ilyen. ez csak a dugnám kategória
3/21 ASOT válasza:
ez kb egy tucatk-úrva!
akit kb. úgy lehet venni mint a drága Barbikat az áruházban a játékoknál a polcon...
4/21 anonim válasza:
Ez is műanyag... Ennél milliószor szebb nők vannak, már ne is haragudj. A szépség nem a festett szőke hajnál és a nyakadig feltolt csöcsöknél kezdődnek... De egyszer majd rájössz. Vagy nem.
5/21 A kérdező kommentje:
Nem, az arcom és az alakom. Nekem is meg van csináltatva a mellem, csak ennél kicsit kisebb.
2012. máj. 20. 19:26
6/21 anonim válasza:
Az arca valahogy nekem fura :) Amúgy alakra nem rossz. 22/F
7/21 anonim válasza:
Túl barna, túl szőke, tucatr*banc.
8/21 anonim válasza:
Nekem abszolút nem jönnek be az ilyen "csajok".
16/F
9/21 anonim válasza:
Szerintem csúnya. Ez a mell egyáltalán nem kellt semmilyen érzést ki belőlem, olyan, mintha egy felfújt lufi lenne, nem szívesen fogdosnám stb. Sokkal szebb a természetes
10/21 anonim válasza:
Szép, de túl mű. Nála sokkal szebb lányok vannak. Túl szőke a haja, és a melle is feltűnően mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!