Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy vak lánnyal, ha amúgy lenyűgöző stílusa lenne, és gyönyörű volna?
IGEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!
KÉRDEZŐ te egy ilyen helyzetben vagy?
Nem én,de sajnos egy közeli ismerősömmel ez történt,és nem hiszi el,hogy így bárki is szeretni fogja őt.
Bár gyönyörű szemei vannak/voltak egyébként,ezért sajnálom főként,hogy ezt már nem mutatja a világnak. :( Kíváncsi volnék,mások hogyan vélekednek erről,és nemcsak az én elfogult véleményem,hogy így is tetszeni fog másoknak.
Igen.
Egyszer láttam is buszon egy vak lányt, nagyon bájos volt, volt benne mégis valami báj, nem tudom megfogalmazni, de akkor nagyon megtetszett nekem és bizonyára nem lehetetlen, hogy egy másik vak lány is el tudna bűvölni, főleg ha jellemre is szép. :)
Sajnos az ilyen rendelenességgel élők mindig irigyek, és elviselhetetlen a stílusa. Ezsajnos rányomná a pecsétet az egészre.
Viszont így baleset következtében már más a helyzet. A baj nálam az lenne, hogy folymatosan sajnálnám ...
nem jó ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!