Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál egy vak lánnyal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál egy vak lánnyal, ha amúgy lenyűgöző stílusa lenne, és gyönyörű volna?

Figyelt kérdés
Nem így született,baleset következtében elvesztette a látását.
2012. ápr. 21. 21:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
53%

IGEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!

KÉRDEZŐ te egy ilyen helyzetben vagy?

2012. ápr. 21. 21:27
 2/24 anonim ***** válasza:
71%
Persze.
 3/24 anonim válasza:
71%
Perszehogy siman:))))))))
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Legalább a belsőmért szeretne.
2012. ápr. 21. 21:30
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
 6/24 anonim ***** válasza:
75%
De amúgy nem járnék vele ez lemaradt bocs.
 7/24 A kérdező kommentje:

Nem én,de sajnos egy közeli ismerősömmel ez történt,és nem hiszi el,hogy így bárki is szeretni fogja őt.

Bár gyönyörű szemei vannak/voltak egyébként,ezért sajnálom főként,hogy ezt már nem mutatja a világnak. :( Kíváncsi volnék,mások hogyan vélekednek erről,és nemcsak az én elfogult véleményem,hogy így is tetszeni fog másoknak.

8/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Egyszer láttam is buszon egy vak lányt, nagyon bájos volt, volt benne mégis valami báj, nem tudom megfogalmazni, de akkor nagyon megtetszett nekem és bizonyára nem lehetetlen, hogy egy másik vak lány is el tudna bűvölni, főleg ha jellemre is szép. :)

2012. ápr. 21. 21:33
 9/24 anonim ***** válasza:
34%

Sajnos az ilyen rendelenességgel élők mindig irigyek, és elviselhetetlen a stílusa. Ezsajnos rányomná a pecsétet az egészre.

Viszont így baleset következtében már más a helyzet. A baj nálam az lenne, hogy folymatosan sajnálnám ...

nem jó ez így.

2012. ápr. 21. 21:37
 10/24 anonim ***** válasza:
75%
Ha nagyon jol megertenenk egymast es miden rendbe lenne kozottunk sajnos akkor sem elnek veled,Tudom h ez gonosz es nekem sem lenne konnyu,de Igy csaladot alapitani nemlenne egyszeru.Neharagudj....
2012. ápr. 21. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!