Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál egy vak lánnyal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál egy vak lánnyal, ha amúgy lenyűgöző stílusa lenne, és gyönyörű volna?

Figyelt kérdés
Nem így született,baleset következtében elvesztette a látását.
2012. ápr. 21. 21:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
én ugyan nem
2012. ápr. 21. 21:44
 12/24 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. ápr. 21. 21:46
 13/24 A kérdező kommentje:
Értem.És ha ti kerülnétek ilyen helyzetbe,akkor mit éreznétek? Azoktól kérdezem,akik nemmel válaszoltak. Autóbalesetben bárki elveszítheti a látást,ha olyan sérülést szerez. Kíváncsi lennék,fordítva hogyan állnának a dolgok:) Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 21. 21:46
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az ilyen rendelenességgel élők mindig irigyek, és elviselhetetlen a stílusa. Ezsajnos rányomná a pecsétet az egészre.

Ez baromság. Épp annyira lehetnek bunkók vagy kedvesek mint akárki más. Én megjártam a láthatatlan kiállítást és a vezetőnk (vakok vezetnek végig a teljes sötétségen, hatalmas élmény) hatalmas forma volt, számára az volt természetes, hogy nem lát. Egy örökmozgó, tevékeny, hihetetlen humorú srácról van szó.

2012. ápr. 21. 21:50
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető,de nem vagyok benne biztos,
2012. ápr. 21. 21:57
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem simán járnék vele, de csak ha megbékélt a dologgal.
2012. ápr. 21. 22:04
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem megvakít... hogy stílszerű legyek. És igen, biztosan járnék vele. És bizonyára más életmódra kellene berendezkedni, sok kompromisszummal, de valószínűleg ez csak az első gondolatokban lenne bonyolult. Most egy mozgássérülttel élek egy fedél alatt és az is hasonló szitu. A sajnálat meg nem nyerő.... Mindenkit lehetne valamiért sajnálni.
2012. ápr. 21. 22:21
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

A válaszom nemtudom. Bővebben kifejtve: Ha az illető baleset következtében megvakult és emiatt nem kaphat meg más embert csak mondjuk engem a hibáimmal együtt (mert vannak), akkor nem biztos, hogy érezném azt amit kellene. Kb. úgy érezném, hogy muszájból van velem, mert mást nem kaphat meg. Viszont ha tudatosítaná bennem, hogy tényleg szeret, nem hagyna el, ha mondjuk hirtelen visszatérne a látása, akkor úgy gondolom megszűnne az a fura érzés és a szerelem venné át a helyét. Belegondolva végül is ugyanígy van fordítva, mert én is járhatnék olyan lánnyal akinek nincs a látásával problémája, de mégsem tenném, mert valami van a levegőben mikor együtt vagyunk.

A fenti gondolatmenet után aztmondom, tennék egy próbát. Nem voltam még vak ember közelében, nem tudom ez hogyan hatna rám, mennyire őnálló így, félteném-e őt stb. Ezek viszont csak az adott helyzetben derülnek ki, itthon ülve nem tudok egyértelmű igent vagy nemet mondani.

2012. ápr. 21. 22:50
 19/24 anonim ***** válasza:

Semmi kifogásom nem lenne ellene, viszont nem nézek ki jól és állandóan az lenne bennem, hogyha látna, biztos nem akarna velem lenni és így nem működne.

20/F

2012. ápr. 22. 00:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Igen, már csak azért is, mert csúnya vagyok, így csak egy vak lány jönne össze velem.
2012. ápr. 22. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!