Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy tervem hogy hogyan csábítsak rá egy lányt sexre. Lent leírom. Szerintetek jó?
Figyelt kérdés
Szóval tesi óra után nyitva hagyom a fiú öltöző ajtaját és elhúzom az öltözködést.Amikor ő elmegy látni fog engem egy szál boxerben (felálló farokkal)Szerintem tuti fel fog izgulni.Már tett célzásokat is:).2012. máj. 20. 07:40
11/19 Shai-Hulud válasza:
Szerintem inkább boxer nélkül próbáld, úgy sokkal érdekesebb lesz!
12/19 anonim válasza:
ez nem jó ötlet. Ezzel te senkit nem tudsz rávenni a szexre, mert inkább meg fog ijedni a lány.
Látszik, hogy fiúként gondolkozol, hogy te tuti berohannál az öltözőbe, ha egy lány csinálna hasonlót, de mi nem.
Hiába tett célzásokat, a való élet más.
13/19 anonim válasza:
lehet lefotóz, és mész a napiszarra...
15/19 anonim válasza:
Én a helyében kiröhögnélek. :3
16/19 anonim válasza:
nos, jöjjön egy lány véleménye is :D (igaz már régi a poszt, de ezt nem hagyhatom szó nélkül..)
ha velem történne ilyen, én szerintem a pofádba röhögnék.
viszont ha egy vidéki kis luvnya kurv@ a kiszemelt, akkor talán benne lesz. de ha normális a lány, akkor sürgősen felejtsd el, kerülj el egy gáz pletykát a kis kukidról :')
17/19 anonim válasza:
16-os.Te biztos pesti bunkó vagy.Azt hiszed hogy aki nem fővárosi az mind ribi.Pedig nálatok van a legtöbb prosti meg homár.
18/19 anonim válasza:
szerintem izgibb, ha meztelen vagy, mondom ezt lányként :))
bár ha csini vagy boxerben, az iz izgató lehet
19/19 anonim válasza:
17-es, te idióta barom, pesttől 300 km-re lakom egy kisvárosban :DDD hogy jött amúgy le a válaszomból hogy pesti lennék? >< úristen de gáz vagy, szakadok :D:D:D semmi köze nincs a hozzászólásodnak egy másodpercre sem ahhoz, amit én leírtam.. :D OMG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!