Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csábítsak el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsak el egy rocker srácot?

Figyelt kérdés

Tudom, hülyén hangzik a kérdés, de..lesz egy esemény, amin ott lesz egy helyes srác, hosszú haj, stb. (rocker), és nagyon tetszik, szeretném felhívni magamra a figyelmet, de fogalmam sincs, hogy hogyan kéne. Igazából kinézetre normális vagyok, szőke haj, de nem cicababa stílus, de a mai divatok szerint öltözködök..De lehet, hogy más ruhát kéne felvennem? Amúgy sincs sok tapasztalatom fiúk terén, inkább ilyen átlagos pasijaim voltak. Ötletek? :)

/létszíves, normális válaszokat írjatok/

22L

2011. nov. 13. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Egyszer voltam egy dark buliban darknak öltözve, tök rám indult egy srác, aztán ahogy beszélgettünk, mondtam neki, hogy igazából nem vagyok dark, sima ruhákban járok hétköznap meg minden, erre otthagyott. Lehet a rockereknél máshogy van.

23/L

2011. nov. 13. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Vegyél neki jegyet a Metallica koncertre.
2011. nov. 13. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:
az a legjobb ha magadat adod
2011. nov. 13. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Áh, istenem ez nagyon gáz. és az utolsóünak vai gaza
2011. nov. 13. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Amúgy olyan a kérdés, mintha egy 14 éves tette volna fel
2011. nov. 13. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Ja,add ön magad,ne vezesd félre a srácot és ne bonyolódj bele olyanba amihez nem értessz :D

Nekem volt rocker pasim ő elfogadott engem (én inkább csajos vagyok) nem volt ebből probléma. Viszont volt egy hungarista fiú is,akivel volt alkalmam beszélgetni (nekem nagyon bejött a srác) és elkezdett a politikával traktálni,nekem meg nem sok fogalmam volt a dologról és megkaptam a buta liberális ri.banc jelzőt. Mondanom se kell csak pislogtam,igazából fel se mértem a helyzetet hogy milyen emberrel állok szemben.

De látom hogy te már kicsit "idősebb" vagy,szóval már a srác is biztos érettebb és el fog fogadni téged amilyen vagy.

17/L

2011. nov. 13. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:
az a legjobb ha magadat adod. de tényleg. attól mert valaki rocker, nem más mint a többi srác, nem kell vele máshogy "bánni". énis rocker vok(igaz nem látszik), de ettől függetlenül megilyednék, ha 1 lányon észrevenném, h megjátssza magát.
2011. nov. 13. 22:28
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát lehet, hogy a kérdés kiírásakor egy 14éves szintjén voltam:D

na mind1, köszönöm a válaszokat:)

Egyébként csak azért kérdeztem, mert én úgy vettem észre, hogy a rocker hapsiknak nem a csajosabb lányok jönnek be, legalábbis akiket én ismerek, azoknak. És azért kérdeztem, hogy hogyan tűnhetnék ki a tömegből.. de mondjuk szerintem esélytelen, hogy pont engem vegyen észre.:/:D

2011. nov. 14. 00:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Add magadat, az mindig célravezető. Figyelj, ha kellesz neki, akkor csajosan is kelljél neki! Én is rocker srác vagyok, és baromira nem érdekel, hogy csajosabb vagy extrémebb a barátnőm.
2011. nov. 14. 11:05
 10/10 anonim válasza:

Add önmagad ! Én is rocker vagyok már 1 huzamosabb ideje, és hidd el, attól hogy rocker ugyanolyan érzö ember mint mindenki más ( a közhiedelemmel ellentétben ). ERGO: Nyugodtan menj oda hozzá , és ha jó fej akkor biztos nem küld el.. Én nem tenném ;)

16F

2011. nov. 16. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!