Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonlitok egy Odaátos szereplőre, most ezt nem vágom áldás vagy átok?
Lényeg az, hogy valahogy valamiért (ne kérdezzétek milyen okból kifolyólag gözöm sincs) de a sorozat alkotói szinte teljes mértékben elkapták azt a stílusvilágot Dean Winchesterrel kapcsolatban amit én is magaménak tudhatok. Külsőre is eléggé hasonlitok a szinészre, és a ruháim stílusa (flanel ingek, farmer, motoros bakancs) is mondhatni teljesen megegyezik a szereplőével, igy a stilus hozza magával a zenei ízlést is valahogy (vagy forditva), bluest, metált, led zepet hallgatok. Kisérteties dolog de mintha rólam mintázták volna a karaktert (persze nem). Nem a sorozat után "alakultam át" hanem már kamasz korom óta ilyen vagyok...
Amikor a sorozat indult magyarországon akkor voltam kb 22, azidőtájt jöttem össze akkori barátnőmmel. Na én akkor semmit sem tudtam az Odaátról, de furcsa volt hogy barátnőm hirtelen fülig szerelmes lett belém. Furcsáltam hát rákérdeztem, persze nagyot lestem amikor megnéztünk együtt 1-2 részt. Volt már azóta más barátnőm is de mindegyikkel hasonló volt a helyzet, én voltam az "ő kis Dean-jük" :D
Nem tudok elvonatkoztatni attól hogy mintha a karaktert látnák bennem a lányok és nem engem (de mint mondtam szinte tök olyan vagyok) tehát nem annyira lenne vészes de akkor is :D Most nincs barátnőm mert már kezd zavarossá válni a helyzet hogy most hogyan ismerkedjek (najó eleinte azért néha kihasználtam a helyzetet de akkoris:D)? Költözzek olyan országba ahol nem vetítik?:D
Lányok, fiúk vélemény?? Köszi
www.kepfeltoltes.hu
Bizonyítsd ,hogy igaz-e :)
Ha meg nem mered akkor ez egy béna csajozási trükknek vesszük :)
Te indítottad a kérdést és bizonyíték nélkül hitetlen vagy akár menyire írogatod :)
pics or it didn't happen.
Ha ez mégsem átb@szás, és tényleg úgy nézel ki, mint Jensen, akkor a fotódhoz legyél szíves mellékelni a mobilszámodat is!
Utcsó, gratulálunk zseniális éleslátásodhoz, de nem kell a felesleges okoskodás.
A hangsúly a külső hasonlóságon van.
utolsó: kapd be! ;)
úgyis csak kamuzik a gyerek. egyébként már lenne itt kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!