Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éven felüli lányok (inkább huszas éveikben járók), mit tennétek, ha a barátotok (22+) lecserélne titeket egy 14-15 évesre?
hogy élnétek ezt meg?
mit gondolnátok?
Én megkérdezném, mennyit fizetnek a csaj szülei a babysittelésért, és közölném, hogy akkor se keressen, ha már unja oviba hurcolni a nőjét.
Aztán szűk baráti körben úgy berúgnék, hogy magara se ismerjek és másnap úgy folytatom az életem, mintha meg sem történt volna az egész kapcsolat.
24/N
Azt gondolnám, hogy kicsi az önértékelése.
Hálát adnék magamban, hogy megszabadultam tőle.
Ez ugyanis beteges.
Egyébként félig-meddig megtörtént az eset velem.
16 voltam, amikor összejöttünk, 21, amikor szét. Kapcsolatunk alatt is végig a fiatal lányok társaságát kereste (állítólag csak barátság gyanánt, de ki tudja...), s amikor szétmentünk akkor ismét egy 15-16 éves mellett horgonyozott le, hiába volt akkora 29.
Visszagondolva egy nagy lúzer volt. Helyes volt, izmos, jó humorú, de nem úgy haladt az életben, ahogy kellett volna. Folyton változtatta a munkahelyét (már amikor volt neki), otthon lakott és nem voltak tervei.
Egy korabeli lánnyal nem is lett volna esélye, ezért kereste a friss pipik társaságát.
28/N
ma 20:51
Bár magam ellen szólok most, de igaza van. Jól látja nagyon is. Én 22 vagyok és észrevettem, hogy egy ideje már a fiatalabb lányok a 14-16 év körüliek kezdtek igazán érdekelni, nem tudom megmagyarázni mással, csak az lehet az oka,hogy eléggé elcsesztem az életemet mostanságé és kb. azt sem tudom mi lesz a jövőmmel. De tudom, hogy rossz úton járok és ideje változtatnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!