Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van szingli barátotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szingli barátotok?

Figyelt kérdés

Amikor az ex barátommal együtt voltam (nem tartós kapcsolat) sok egyedülálló barátom volt.

Már 6. éve vagyok együtt a vőlegényemmel, ősszel esküszünk, tehát egy tartós kapcsolat. Mostanában észrevettem, hogy csak közös barátaink vannak és csak párok, élettársak, házastársak. Az egyedülálló barátok vagy elmaradtak mellettünk vagy kapcsolatban élnek, és már pár barátok lettek.

Ez így működik?

2012. ápr. 17. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát előbb utóbb mindenki talál magának valakit. Nekünk nincsenek barátaink, se szinglik, se párosak.
2012. ápr. 17. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Barátaim sincsenek, nemhogy párok...
2012. ápr. 17. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem így működik én egy éve vagyok házas de nem csak közös barátaink vannak így szinglik is körülvesznek sőt velük jobban szeretek menni szórakozni...
2012. ápr. 17. 12:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Az én barátnőim férjhez mentek és elköltöztek vagy csak elköltöztek, illetve van egy aki párom haverjába zúgott bele.

Nincsenek "saját" barátaink.

2012. ápr. 17. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:

ez nagyban korfüggő szerintem, de attól is függ, hogy milyen emberekkel barátkozol

szal én 21 vagyok, és van egy csomó szingli barátom, pl a legjobb baráti köröm fele szingli

de szerintem idővel ők is megtalálják azt akivel boldogok tudnak lenni

én is megtaláltam

2012. ápr. 17. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:

jah azt hozzá teszem, hogy a legjobb baráti köröm velem kb egyidősek

de van egy másik baráti kör, ahol sok a 25-30 feletti, és ők szinte egytől egyig komoly kapcsolatban vannak, vagy házasok már, elég gyakran egymással

2012. ápr. 17. 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:

"Hát előbb utóbb mindenki talál magának valakit."

Ebben ne légy annyira biztos

2012. ápr. 17. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem mondom biztosra, csak eléggé valószínű. Kivéve, ha beteg.
2012. ápr. 17. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!