Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van szingli barátotok?
Amikor az ex barátommal együtt voltam (nem tartós kapcsolat) sok egyedülálló barátom volt.
Már 6. éve vagyok együtt a vőlegényemmel, ősszel esküszünk, tehát egy tartós kapcsolat. Mostanában észrevettem, hogy csak közös barátaink vannak és csak párok, élettársak, házastársak. Az egyedülálló barátok vagy elmaradtak mellettünk vagy kapcsolatban élnek, és már pár barátok lettek.
Ez így működik?
Az én barátnőim férjhez mentek és elköltöztek vagy csak elköltöztek, illetve van egy aki párom haverjába zúgott bele.
Nincsenek "saját" barátaink.
ez nagyban korfüggő szerintem, de attól is függ, hogy milyen emberekkel barátkozol
szal én 21 vagyok, és van egy csomó szingli barátom, pl a legjobb baráti köröm fele szingli
de szerintem idővel ők is megtalálják azt akivel boldogok tudnak lenni
én is megtaláltam
jah azt hozzá teszem, hogy a legjobb baráti köröm velem kb egyidősek
de van egy másik baráti kör, ahol sok a 25-30 feletti, és ők szinte egytől egyig komoly kapcsolatban vannak, vagy házasok már, elég gyakran egymással
"Hát előbb utóbb mindenki talál magának valakit."
Ebben ne légy annyira biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!