Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy a párotok olyanra kért meg titeket, amiket túl soknak tartottatok?
Szívesen. De a kérdésben nem volt egyértelműen leírva, hogy mit is szeretnél megtudni. (A kategória önmagában még nem jelent semmit.)Én csak válaszoltam.
HH
Nem tudom,mire is lehet gondolni a kategória,a kérdéskiírás és a kulcsszavak alapján :) De ma jófej napom van és kifejtem a kedvedért: Előfordult-e már veletek olyan dolog,hogy a szexualitás terén megkért titeket a párotok valamire (pl. sokaknál ez a kategória az anális szex is),amitől ti viszolyogtatok?Hogyan reagáltatok a kérésre?
Talán így jobban érthető,és mindketten megnyugodtunk. :)
Volt egy olyan pasim amelyik utálta a gumit, és egyszerűen nem lehetett rávenni, hogy azzal védekezzünk, egyszer sem. Szóval eleinte megszakítással "védekeztünk" de én állandóan aggódtam, hogy teherbe esek, persze ő mindig azt mondta, hogy úgysem fogok... Aztán 1-2 hónap után fogamzásgátlót szedtem. Persze, megértem, hogy vannak pasik akik tényleg utálnak gumit használni és persze jobb nélküle, de a kapcsolat elején, első pár hónapban szerintem ki lehetne bírni.
Hát már megbántam azóta, hogy akkor olyan felelőtlen voltam, mázlim volt, hogy nem lettem terhes.
Az még nem fordult elő, hogy anális szexre akartak volna rávenni. Nem igazán vonz a dolog, de ha a párom nagyon szeretné akkor benne lennék, hogy kipróbáljuk. Végül is az is lehet, hogy élvezném is, egyszer ki lehet próbálni szerintem, és ha nem jön be valamelyik félnek, akkor többször nem csináljuk.
1. és 3.
hú, a kérdésből aztán tényleg nagyon nehéz rájönni, mire gondol a kérdező! ehhez tényleg nagyon gondolkozni kell.
érdekes, én egyből értettem és szerettem volna a válaszokat megnézni, erre a hülyeségedet kellett olvasni. na kösz -.-
nem volt ilyen, úgy emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!