Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már olyan, hogy nem mertetek egy lánynál kezdeményezni mert nem tartottátok magatokat elég jónak neki?

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt. Van. Lesz.
2011. dec. 12. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
O, baratom, csak ilyen volt eddig.
2011. dec. 12. 17:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Látom, nem vagyok egyedül...
2011. dec. 12. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
elég lehangoló, hogy enyien,és még töbször enyien vannak így,én, magamat senkihez nem tartom elég jónak, DE nem érdekel, be próbálkozom, akinél csak érdemesnek tartom,csak azért ha nagyon jó csajról van szó, fel kell kötni a gatyát.de nem vagyok egy szépfiú.ugyhogy sok-sok elutasítást kaptam,és már nem is igazán próbálkozom gondolva, :minek, ugyse kellenék neki se.
2011. dec. 12. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem. Eddig csak olyan volt, hogy túl jónak tartottam magamat és nem akartam lealacsonyodni hozzá.

Ha már a gondolata is felmerült, hogy ő jobb nálad, te pedig egy rakás szar vagy, akkor már ott el van baszva az egész.

2011. dec. 13. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!