Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok hozzá ha az utcán valaki levágná a copfba fogott hajatokat és azzal elrohanna?

Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 14:29
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
34%
:S félelmetes vagy ezzel a töközéssel :D
2012. máj. 22. 01:18
 42/51 anonim ***** válasza:
54%
de jó, hogy rövid hajam van :D
2012. máj. 23. 11:12
 43/51 anonim ***** válasza:
Jelenteném a rendőrségen, ugyanis megkárosított, azonnal személyleírást adnék, megszívná a kis köcsög.
2012. jún. 8. 08:29
 44/51 anonim ***** válasza:

Jó kis kártérítés, a gatyája rá menne. Tennék is rá, hogy lelkileg hogy meggyötört, káromat térítse meg.

Utolsó voltam

2012. jún. 8. 08:30
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

Én pasi vagyok,de egy ilyet elkapnék,egyesével törném el az ujjait,meg azt a kezét amelyikkel csinálta szilánkosra.

Nem is tudom ki ilyen elvetemült,jah de igen a ,,bodzaszedő norvégok" :(

2012. jún. 8. 09:41
 46/51 anonim válasza:
megorulnek!!!szivrohamokat kaptam volna....
2012. jún. 8. 09:50
 47/51 anonim ***** válasza:
44-es: és akk pucéran kellene szaladgálnia? :D
2012. jún. 8. 10:08
 48/51 anonim ***** válasza:
53%
Még szerencse hogy rövidebb a hajam :DD de azt hiszem csodálkoznék, se köpni se nyelni nem tudnék hirtelen, nemhogy utánaeredni.
2012. jún. 8. 10:14
 49/51 anonim ***** válasza:

Addig élne...

Mi az, hogy levágja a hajamat? Pláne, hogy évek óta növesztgetem? Örülök, hogy végre nem töredezik a vége, erre valami retardált állat csak úgy levágja? Azt nem úszná meg. Az ismerőseim se vennének ilyesmit fél vállról.

De ha azt látnám, hogy valaki ezt csinálja mással... nos ott is annyi lenne az illetőnek!

A nőnek a haja az egyik ékszere! A legfontosabb! Egy igényes nő sokat foglalkozik a hajával, mert a pasik arra is figyelnek. Még szép, hogy a nők többsége nem hagyná annyiban, ha valaki tönkretenné a haját!

2012. jún. 8. 10:22
 50/51 anonim ***** válasza:
Én is nekiesnék akkor is, ha más haját akarná levágni vagy levágná. Legalább 2 embertől kapna egyszerre: tőlem és a (majdnem) károsítottól. Ne higyjétek, hogy a nők ilyen helyzetben nem fognának össze...
2013. febr. 9. 03:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!