Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok hozzá ha az utcán valaki levágná a copfba fogott hajatokat és azzal elrohanna?
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 14:29
21/51 anonim válasza:
Nem durva. Nekünk lányoknak fontos a hajunk, gondolj bele növesztgetjük, ápolgatjuk éveken keresztül a sok pakolással meg mindennel, és akkor jön egy idegen és egy mozdulattal annyi az egésznek! Arról nem is beszélve hogy szinte minden pasinak a hosszú haj jön be. Ha ez történne velem tuti én is megverném...
22/51 anonim válasza:
Jó , ez így érthető is, a sima megverés azért mégiscsak kevésbé drasztikus mint amit a 17-e írt... :S
23/51 Dia90' válasza:
Utánarohannék, lekevernék neki egy jó nagy pofont, utána (mivel fodrásszal rendbe kéne hozatni a hajam) követelném tőle az új frizurám árát. xD
24/51 anonim válasza:
ma 20:29: Ebböl is látszik, hogy pasi vagy. Akár le is vágnám mindkét a kezét egy ollóval, csak abból már nekem is lehet bajom, ezért elég ha összeverem.
25/51 A kérdező kommentje:
De az illető nagyon gyorsan elfutna. :D
Nem tudnád megverni.
2012. máj. 19. 22:15
26/51 anonim válasza:
Olyan nem létezik. Ha nekem valaki levágja a hajam, akkor úgy futok, hogy az az életben nem menekül el.
27/51 anonim válasza:
Egyébként ebböl látszik, hogy te agyalsz ilyesmin... Remélem a nyakadba szúrják majd azt az ollót...
28/51 A kérdező kommentje:
De a kocsijához fut, beszáll és elhajt vele. ;)
2012. máj. 19. 22:20
29/51 A kérdező kommentje:
"Remélem a nyakadba szúrják majd azt az ollót"
Én is, de jobban örülnék ha a szívembe döfné. :)
2012. máj. 19. 22:21
30/51 anonim válasza:
Betöröm az öklömmel az üveget és a szilánkokat megetettem vele.
Ha meg nem tudom betörni, akkor felírom a rendszámát, rendörségre bejelentés.
Csavarhatod bármennyire a dolgot, olyan nincs, hogy megszökik és megússza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!