Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam? 24F Kerti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam? 24F Kerti parti? Hétközna (Pi Csa) lódások koncert? BL döntő Bayern München (egyedül)?

Figyelt kérdés

Kerti parti:

Haver csajának szülinapja, csaj testvérei, szülei is ott lesznek ami végül nem nagy gond mert a szülök kissé alkeszok. Valószínű, hogy egész este/hajnalban múlatós/cigány zene fog szólni. El hallgatom én de egész este??? A másik baj az, hogy Isten háta mögött van a kert. A havernak az unoka tesója lesz még ott aki nekem jó spanom. Annyira nem ígéretes jó buli de be lehet rúgni!

Hétközna(Pi Csa)lódások koncert:

Komlón lesz ide valósi vagyok. Zrínyi klubba ami mára egy sz#r hely. Valószínűleg nem lesz túl sok ember mert az utóbbi pár évben amikor fel léptek Komlón vagy a Zrínyibe elég kevesen voltunk és így unalmas igazából. 1200 ft a belépő. Ide is meg volna a külön társaság mert hívtak, hogy be alapozunk előtte és elmegyünk a koncira! Ezen a bulin is be rúgnék. Ez sem ígéretes jó buli lesz szerintem.

BL döntő Bayern München (egyedül):

Vennék 2-3 sört azt meginnám és élvezném a meccset, pártatlan vagyok a 2 csapattal szemben. De mivel el úszott tegnap a mixem és raktam mai meccseket is, így nem drukkolnék a Chelsea-nek annyira. Ez sem egy nagy buli főleg itt józan leszek, de legalább meg marad a pénz.

Tegnap berúgtam kicsit! :)

24F

2012. máj. 19. 11:18
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Mondtam a havernak miért nem megyünk ketten el valahova pl. Pécsre hátha lesz kivetítő és el sörözünk stb. de nem akar mert akkor lehet reggel fél 5 ig csövezünk az utcán. Mert igazából neki sincs nagy kedve elmenni a kerti buliba. Én jobban meg nézném a BL-t kívetitön!!
2012. máj. 19. 11:40
 12/26 A kérdező kommentje:
Szeretem a PICSÁÁT de attol még szar lehet a buli! Ostoba ostoba te ostoba állat, fehér bunkó...... XD
2012. máj. 19. 11:41
 13/26 anonim ***** válasza:
BL döntő. Nem éri meg kihagyni egy hülye pi*sa miatt :D
2012. máj. 19. 12:01
 14/26 anonim ***** válasza:

pi csa, egyértelmű :DD jó szórakozást!

20L

2012. máj. 19. 12:13
 15/26 anonim ***** válasza:
Lányként, szerintem válaszd a BL döntőt. Hajrá Chelsea!!! :)
2012. máj. 19. 12:14
 16/26 A kérdező kommentje:
Választom én a koncit, ha van itt olyan közületek aki el jön este.
2012. máj. 19. 12:25
 17/26 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Én szívesen elmennék csak messze van. :S :D

2012. máj. 19. 12:32
 18/26 A kérdező kommentje:
hol laksz 10 es??
2012. máj. 19. 12:38
 19/26 anonim ***** válasza:
Békés megye :/
2012. máj. 19. 12:40
 20/26 A kérdező kommentje:
Hamar ide érsz, estére itt vagy, van 2 ágy meg szállhastz nálam
2012. máj. 19. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!