Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? 24F Kerti parti? Hétközna (Pi Csa) lódások koncert? BL döntő Bayern München (egyedül)?
Kerti parti:
Haver csajának szülinapja, csaj testvérei, szülei is ott lesznek ami végül nem nagy gond mert a szülök kissé alkeszok. Valószínű, hogy egész este/hajnalban múlatós/cigány zene fog szólni. El hallgatom én de egész este??? A másik baj az, hogy Isten háta mögött van a kert. A havernak az unoka tesója lesz még ott aki nekem jó spanom. Annyira nem ígéretes jó buli de be lehet rúgni!
Hétközna(Pi Csa)lódások koncert:
Komlón lesz ide valósi vagyok. Zrínyi klubba ami mára egy sz#r hely. Valószínűleg nem lesz túl sok ember mert az utóbbi pár évben amikor fel léptek Komlón vagy a Zrínyibe elég kevesen voltunk és így unalmas igazából. 1200 ft a belépő. Ide is meg volna a külön társaság mert hívtak, hogy be alapozunk előtte és elmegyünk a koncira! Ezen a bulin is be rúgnék. Ez sem ígéretes jó buli lesz szerintem.
BL döntő Bayern München (egyedül):
Vennék 2-3 sört azt meginnám és élvezném a meccset, pártatlan vagyok a 2 csapattal szemben. De mivel el úszott tegnap a mixem és raktam mai meccseket is, így nem drukkolnék a Chelsea-nek annyira. Ez sem egy nagy buli főleg itt józan leszek, de legalább meg marad a pénz.
Tegnap berúgtam kicsit! :)
24F
pi csa, egyértelmű :DD jó szórakozást!
20L
10-es vagyok.
Én szívesen elmennék csak messze van. :S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!