Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ezt eltudnátok nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt eltudnátok nekem magyarázni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, ugyan ott lakunk, suliba mindig együtt megyünk és haza is együtt jövünk mindig röhögünk együtt meg beszélgetünk, egyszóval mindent tudunk egymásról, azt mondta megbízik bennem stb. De amikor suliba vagyunk egyszerűen hozzám se szól, sőt ha az oszt. társaival van, és oda megyek volt hogy el is ment, ez miért lehet? Én nem akarok semmit csak barátságot és ő is! De ezt nem tudom megérteni benne! (azt ne mondjátok h szégyell az oszt társai előtt mert velük is jóba vagyok, meg csúnya se vagyok :DD )
2012. máj. 17. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy menő.
2012. máj. 17. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem az jutott erről eszembe, hogy valószínűleg piszkálják veled, esetleg pletykálnak, hogy van valami köztetek, és így akarja elejét venni a dolognak. Bár elég gyerekes viselkedés ez...
2012. máj. 17. 20:16
 3/3 anonim válasza:
Lehet csak akkor érzi veled jól magát, ha 2esben vagytok.
2012. máj. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!