Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, ha 16 évesen szeretek 'kipakolni a kirakatba'?
Én egy olyan lány vagyok, akinek szép az arca, viszont sajnos jó testi adottságokkal nem rendelkezik. Mindig is azt tartottam a szép női testnek, amin a másodlagos nemi jellegek eléggé feltűnőek, erre nekem elég széles a hátam és a vállam(régebben úsztam) és a csípőm a derekamhoz képest elég vékony. A legjobb barátnőm,(darázsdereka van és az alakja megtestesíti az ideálom) akivel őszinték vagyunk egymással megmondta, hogy hát igen, be kell vallani eléggé egyeneske vagyok és elég kislányos az alakom. Ezzel tisztában vagyok és tudom, hogy habár még változóban vagyok az arányokat egyszerűen lehetetlen megváltoztatni rajtam. Ez nyilván nem ad nagy magabiztosságot nekem, főleg, hogy abban a korban(ezt most arra is értem, hogy 16 vagyok meg magára a XXI. századra...) vagyok, hogy a külsőségek nagyon fontosak.
Tavaly viszont vettem egy felsőt, amibe azért erőteljesen befigyelt a dekoltázsom, addig csak ilyen nyakkivillantós pólókban jártam. Mindenki megdicsért, hogy milyen csinos vagyok és életemben először volt önbizalmam. A viszonylag nagy melleim kompenzálták a nőietlen, formátlan testem. Azóta teljesen felújítottam a ruhatáramat és eljutottam arra a szintre, hogy ha nincs kint a mellem akkor undorodok magamtól és nem járok a régi felsőimben. Kb. ennyire szoktam megmutatni magam, vagy talán egy pár centivel lejjebb is megy az a kivágás: [link] Szerintetek nagyon ribancos? 16 évesen nem korai? Én tényleg így érzem magam jól a bőrömben. Ti mit gondoltok az ilyen lányokról?
Lehet, hogy a külsőm ribancos, de ribanckodni nem szoktam, komoly kapcsolatot keresek, ezek a 'buliban kavargatások' nem az én világom, habár hetente-kéthetente szórakozni járok fel és nyilván nem azt akarom, hogy mindenki csak a potenciális punciadományozót lássa bennem.
Mintha hugom írta volna. Mondjuk ő nemrég töltötte a 17-et, de ajj. Szerintem egyáltalán nem normális, hogy 16 évesen úgy akartok öltözködni, mint egy érett 22-25 éves nő. Komolyan, megyek az egyetemre, és néha nem tudom eldönteni ha velem szembe jön egy fiatal lány, hogy 20-as éveit tapossa, vagy esetleg alatta? Ez engem nagyon zavarba tud hozni, nem értem miért akartok ilyen hamar felnőni. Én még mindig a zártabb, lengébb, egyszerű és nem kitevős ruhákat szeretem, és pártolom. Persze aki csinos, mutasson magából, de azért ne tegye már közszemlére, ami csak rá és a barátjára tartozik.
20L
Én 17 éves vagyok, és ugyanilyen voltam. Nekem van ugyanilyen felsőm is mint a képen:)
Egyszerűen szar nőnek éreztem magam kivágás nélkül. Pedig a mellemmel sem vagyok megelégedve, csak ha melltartóban vagyok. Egyszer csináltunk egy próbát a húgommal. Végigmentem egy bevásárlóközponton kabát nélkül, kivágással, aztán kabátban. Gondolhatod, hogy mi lett az eredmény.
Egyértemű, hogy jól esett a férfiak elismerő pillantása.
Aztán most meg eljutottam arra a szintre, hogy a régi kivágott ruháimat nem veszem fel, mert szerintem híztam, és undorítónak látom magam bennük. Csak ilyen félvállas, lógósabb ruhákat hordok, amiből egyáltalán nincs kint a mellem.
Így sem érzem jó nőnek magam, de a szűk ruhákban meg egy vizílónak érzem magam.
Pedig nekem van barátom, aki minden nap elmondja, milyen szép vagyok, és örülök neki.
Csak valahogy eljutottam arra a szintre, hogy más férfiak véleménye nem érdekel. Ha valaki kedvel, akkor az eszemért kedveljen, ha szépnek lát, akkor az arcomért lásson szépnek. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy elhanyagolnám az alakom, sőt.
De azért észreveszem a különbséget. Igaz, kevesebben néznek meg, mint a barátnőmet, de rá azt mondják "de megb.sznám", rám meg, hogy "de szép lány vagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!