Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, ha 16 évesen szeretek 'kipakolni a kirakatba'?
Én egy olyan lány vagyok, akinek szép az arca, viszont sajnos jó testi adottságokkal nem rendelkezik. Mindig is azt tartottam a szép női testnek, amin a másodlagos nemi jellegek eléggé feltűnőek, erre nekem elég széles a hátam és a vállam(régebben úsztam) és a csípőm a derekamhoz képest elég vékony. A legjobb barátnőm,(darázsdereka van és az alakja megtestesíti az ideálom) akivel őszinték vagyunk egymással megmondta, hogy hát igen, be kell vallani eléggé egyeneske vagyok és elég kislányos az alakom. Ezzel tisztában vagyok és tudom, hogy habár még változóban vagyok az arányokat egyszerűen lehetetlen megváltoztatni rajtam. Ez nyilván nem ad nagy magabiztosságot nekem, főleg, hogy abban a korban(ezt most arra is értem, hogy 16 vagyok meg magára a XXI. századra...) vagyok, hogy a külsőségek nagyon fontosak.
Tavaly viszont vettem egy felsőt, amibe azért erőteljesen befigyelt a dekoltázsom, addig csak ilyen nyakkivillantós pólókban jártam. Mindenki megdicsért, hogy milyen csinos vagyok és életemben először volt önbizalmam. A viszonylag nagy melleim kompenzálták a nőietlen, formátlan testem. Azóta teljesen felújítottam a ruhatáramat és eljutottam arra a szintre, hogy ha nincs kint a mellem akkor undorodok magamtól és nem járok a régi felsőimben. Kb. ennyire szoktam megmutatni magam, vagy talán egy pár centivel lejjebb is megy az a kivágás: [link] Szerintetek nagyon ribancos? 16 évesen nem korai? Én tényleg így érzem magam jól a bőrömben. Ti mit gondoltok az ilyen lányokról?
Lehet, hogy a külsőm ribancos, de ribanckodni nem szoktam, komoly kapcsolatot keresek, ezek a 'buliban kavargatások' nem az én világom, habár hetente-kéthetente szórakozni járok fel és nyilván nem azt akarom, hogy mindenki csak a potenciális punciadományozót lássa bennem.
Nem akarok jogtalanul bármit is feltételezni, de nekem valahogy olyan idegen egy 16 éves lánytól a fenti dolgozat. A szóhasználat, a megfogalmazás, a stílus, minden egy huszon-harmincéves nőre enged következtetni. Lehet, hogy a lányáról van szó.
Szerintem nem írnak így mai 16 évesek, legalábbis fórumon, még okos, értelmes, normális lányok sem, sokkal lazábban fogalmaznak. Ez a text túl konzervatív, túl felnőttes nekem.
Az a lényeg hogy érezd magad jól és szabadnak úgy hogy eközben másoknak is jó legyen.
A városban ahol megfordulok sok olyan 15-nél idősebb lány megfordul a közelemben aki szintén nem szégyenlős kicsit megmutatni dekoltázsát.Majdnem olyan szép a látvány mintha egy NŐT néznék meg,de nállam csak ennyi hogy megnézem az övékét is,aztán a kortárs fiúk dolga továbbmenni ezen! ;)
Jó a képen látható berendezés :D amit linkeltél,hajrá!
Az még belefér lányom. Csináld csak.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!