Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a pasimnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a pasimnak hogy menstruálok és nem tudunk most szexelni? Ami nem olyan ciki de meg is érti?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki ugyanúgy, mint ahogy itt leírtad, kerek perec. Ha már éltek szexuális életet, biztos megérti!
2012. máj. 17. 12:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon egyszerűen szoktam megoldani:

"Óvatosan, mert tamponom van." :) Nem csinálok belőle nagy ügyet. :)

Nem kell róla órákig beszélni, meg mutogatni az intim felszerelésedet... Egy mondattal elintézed, s nem lesz ciki.

A ciki inkább akkor lenne, ha nem szólnál róla, és élesben derülne ki, hogy nem az izgalomtól vagy nedves odalenn...

Egyébként velem már olyan is előfordult, hogy a páromat szalajtottam tamponért, mert egy darab sem volt a lakásban, mikor észleltem a vészhelyzetet... :)

25/L

2012. máj. 17. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz közönséges lenni, lehet azt finomabban is jelezni. És nyugi, nem ciki, ne szégyenkezz miatta, teljesen természetes dolog. Én kapcsolattól/helyzettől függően vagy előre szólok, sok esetben elég egy fél mondat amiből rögtön megérti (pl. utalsz rá, hogy most nyűgös vagy, mert fáj a hasad, stb...) de teljesen normális, ha kertelés nélkül megmondod (előzőekben nagyon sok jó példa volt, nem ismételném), vagy olyan is volt már velem, hogy "próbálkozás" közben kellett leállítani, bejött, megcsókolt, nyúlt a nadrágomhoz és akkor tudtam csak szóhoz jutni, hogy "sajnos ezt most nem lehet" és inkább én vetkőztettem őt. Ezt a megoldást sem bánta. :)
2012. máj. 17. 13:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mert egy érett nő/lány biztos, hogy nem parázik ilyeneken csak egy fiatal. Na mindegy, szerintem ha normálisan elmondod, hogy mi van, meg fogja érteni. Ha meg nem akkor itt az ideje távoznia:D
2012. máj. 17. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha Neked erről ciki beszélni, akkor még nagyon kislány vagy, és akkor se való Neked a szex, ha nem menstruálsz éppen!
2012. máj. 20. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!