Nagyon ciki, ha mindenki észreveszi, hogy menstruálok? Annyira rosszul nézek ki a fájdalomtól.
Egyáltalán nem ciki! Ha nyitott szemmel jársz, jónéhány olyan nőt/lányt láthatsz utcán, buszon, villamoson, metrón, vonaton, bevásárlóközpontban, suliban, stb., akik éppen sápadtan szenvednek a görcsöktől.
Próbálj olyan fájdalomcsillapítót találni (sajnos mindenkinek más fajta használ), ami jó neked és ha nem is teljesen múlasztja el a görcsöket, legalább elviselhető szintre enyhíti azokat.
És ne szégyeld, ha valaki észreveszi, és rákérdez, nyugodtan válaszolhatsz olyasmit, hogy igen, ma nem vagyok formában/ nehéz napom van/ nem érzem jól magam, stb. Ennél több nem tartozik rá, de szerintem nem is fognak tovább kérdezni.:=)
Köszi, hogy válaszoltatok! Csak már kerültem néhányszor kellemetlen szituba miatta.. legutóbb akkor, amikor betörtek a lakásunkba, és jöttek a rendőrök helyszínelni. Egyedül voltam otthon, és pont akkor görcsöltem iszonyúan. Alig bírtam válaszolni a kérdéseikre. Nagyon ciki volt...
De most komolyan mit lehet ilyenkor csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!