Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta erre vágytam, és most, hogy sikerülhetne, nem tudom, hogy tényleg ezt akarom-e. :S Mit tegyek?
Az a helyzet, hogy tetszik az egyik évfolyamtársam, már 4-5 hónapja. Eddig nem lépett(még nem is beszéltünk személyesen), de ma felvett msn-re.:) Nagyon boldog vagyok, mert már régóta arra vártam, hogy lépjen felém.:) De nem ilyen egyszerű. A nagy várakozás közben (pár hete) felvett egy szintén látásból ismert srác msn-re, és én azt hiszem belezúgtam.:$ Pedig személyesen még vele sem beszéltem.:/ Most nem tudom, hogy mi legyen, nem tudom, hogy melyiket válasszam. Az egyikre már régóta várok, a másik meg hirtelen esett az életembe. Mi alapján tudnék mégis dönteni? Mit tanácsoltok?
16/L
Mindegy, melyiket választod, úgyis bánni fogod, hogy miért nem a másikat. Ezért tényleg beszélgess velük kicsit többet, aztán majd meglátod, hogy melyik a türelmesebb.
f24
Hát, ha megkérdi, megmondod, hogy előbb szeretnéd megismerni, mert így nem tudsz válaszolni, hogy csak látásból ismered.honnan tudod, hogy nem ő a baltás gyilkos ;)?ezért találkozz nyugodtan vele, olyan NEMRANDI legyen, csak beszélgettek, meg sétáltok, kiderül sok minden, hajrá :) közbe meg a másikkal is ismerkedhetsz, így tudod csak eldönteni, hogy esélyt adsz mindkettőnek, hogy a legjobbat hozzák ki magukból :)
22l
mindkettőnek mondd azt, hogy te még szeretnéd egy kicsit jobban megismerni, mielőtt valami komolyabb lenne. egyik este találkozz egyikükkel, másik este másikukkal, egyiknek se ígérj semmit, de mindkettővel légy nagyon nyitott és érdeklődő. aztán idővel úgyis sikerül döntést hoznod, vagy úgy jársz, mint én: jön egy 3., AKI eldönti a kérdést... :)
Nálam már több, mint fél éve döntött a Harmadik. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!