Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi benne lenne egy hármas szexben?
Akkor Te egy b..i vagy kedves első. Nem ám, csak vicceltem. Elnézést!
Szóval a válasz: a határ az lenne, amit az párom még enged. Felőlem bármi lehetne.
az a helyzet, ezt kevés pasi hagyná ki ha lenne rá lehetősége. mi kipróbáltuk az egyik volt barátommal. tök jó volt. 1 szabály: mindent lehet, de semmi érzelem. viszont ennek volt egy feltétele. legyen még egy 3as, de másik felállásban. egyszer felhozta a haverját (biztos tudta, ebbe nem megyek bele), én mondtam hogy nem (nem is tetszett a pasi). Erre ő, az én bajom, így jártam.
Szóval a pasik benne vannak, de csak ha női többség van!
27/l
Nekem sem kell harmadik, mert én szeretem a párom!
35f
Van egy pasi barátom, akivel nagyon nyíltan szoktunk beszélgeti szexről (is), és ő azt mondta, hogy őt egyáltalán nem vonzza ez a felállás, pedig sok bi nő volt a környezetében, lett is volna rá lehetősége. Viszont az összes haverja hülyének nézi emiatt, úgyhogy valószínűleg a férfiak többségét vonzza a dolog. :)
Mivel nem vagyunk párkapcsolatban, tehát nem kellett azt mondania, amit hallani szeretnék, ezért elhiszem neki, hogy őt nem vonzza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!