Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi lehet? Tetszem neki, majd beszól? :O (hosszú)
a pasik már csak ilyen bunkók. jobb, ha beletörődsz. velem is történt hasonló, egyszer beszólt, hogy van némi felesleg a hasamon (pedig a hasamba aztán nem lehet belekötni!), aztán később utalt rá, hogy nem nézek ki jól. azóta kiderült, hogy csak ilyen a stílusa, és ezeket egyáltalán nem gondolja komolyan, csak keresi a lehetőséget, hogy beszóljon másoknak. ettől érzi magát biztonságban. aztán, pár hónappal később összehaverkodtunk, mindenfélét megbeszéltem vele, újabb pár hónap múlva meg rám mászott. az összebarátkozás az után történt, hogy megmondtam, milyen rosszul esett az, amit mondott, és egy fiú haverom meg szépen beolvasott neki. ez után szépen bocsánatot kért, és elmondta, hogy nem akart megbántani, nem is tudta, hogy ilyen sértő lehet, amit mond. szóval szerintem csak mondd meg neki, hogy mennyire rosszul esett neked az, amit mondott. simán lehet, hogy nem is tűnt fel neki, meg nem sértő szándékkal "szólt be". a pasik tényleg ilyenek. elefánt a porcelánboltban... drukkolok, hogy megoldódjon!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!