Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek ezt? Mert már hallottam olyat is, hogy valaki nem szereti?
Figyelt kérdés
Szóval azt, ha a párotok hátulról enyhén magához húz, és simogatja a hasatokat.Esetleg közbe csókolgatja a nyakatokat.
Volt barátnőmmel volt úgy, amikor kettesbe voltunk, és csak úgy rámjött...és csináltam neki ezt, volt amikoe ellenkezett, volt amikor nem,,,, de eleinte ellenkezett, aztán abbahagytam, de később már jólesett neki...(lagalábbis ezt mondta...XD )
2009. jún. 26. 16:37
11/20 anonim válasza:
én nagyon szeretem,már is az izgató ha csak hátulról nekem simul:) és átkarol a hasamnál:)
akkor egy kis csipő/fenék mozgás:D hm...
13/20 anonim válasza:
huh hát én megőlök érte,pláne ha érzem h kanos :p kicsit akkor hozzá is nyomom magam,akkor ő erősebben húz magához a csípőmnél fogva,néha egy kis hajhúzás és akkor onnan már nincs visszaút :p
15/20 anonim válasza:
Szerintem te megtaláltad azt az egyetlen lányt a földön,aki ezt nem szereti :)) Beállok a sorba,én is imádom :)
16/20 anonim válasza:
Ez nagyon nagyon jó érzés... csináld csak. legtöbb lány értékeli...
17/20 anonim válasza:
szeretném, tetszene, de még nem éltem át :(
18/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon izgató, és szexy :D
19/20 anonim válasza:
Nem tudom mit nem lehet ebben szeretni.De én ettől jövök a legjobban lázba :) Imádom :)
20/20 anonim válasza:
én imádom! meg ha közben simogat is ...aaaah
szerintem nem sok ember létezik a Földön, aki ez ne szeretné, mert ez olyan jóóó ;)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!