Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditerembe ismerkedés?
Nem rég ért véget egy pár éves kapcsolatom, nagyon megviselt. De nem bírom ki egyedül, hiányzik hogy valakit szerethessek, és engem is szeressen valaki.
Ha eljárok konditerembe, szerintetek van esélyem megismerni ott egy normális srácot?
Mielőtt leszólnátok, hogy persze csak a jó képűek kellenek, előre szólok hogy ez nem így van. Csak szeretem ha egy férfi foglalkozik magával, és férfias. 19/L
Megyek megyek, csak mond hogy hova jársz:D
Amúgy régebben jártam futni, ezen kívül másfél évig itthon tornáztam, néha néha kisebb kézi súlyzókkal, de semmi változást nem vettem magamon észre. Tudom, hogy komolyabb gépekkel lehet hatékonyabb lenne. De mivel lány vagyok, picike, hízásra képtelen...tartok attól, hogy nem fejlődnék semmit.
Amúgy szerintetek hány órakor érdemes menni? Suliba járok, szóval a délelőtt kilőve.
Köszönöm srácok a tanácsot és a segítséget, megfogadom:)
Kedves utolsó, 5000ft-ért keresek én is konditermet, és szerintem még az odaút se lenne vészes.
De remélem azért normális figurák közé akarsz vinni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!