Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Konditerembe ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konditerembe ismerkedés?

Figyelt kérdés

Nem rég ért véget egy pár éves kapcsolatom, nagyon megviselt. De nem bírom ki egyedül, hiányzik hogy valakit szerethessek, és engem is szeressen valaki.

Ha eljárok konditerembe, szerintetek van esélyem megismerni ott egy normális srácot?

Mielőtt leszólnátok, hogy persze csak a jó képűek kellenek, előre szólok hogy ez nem így van. Csak szeretem ha egy férfi foglalkozik magával, és férfias. 19/L

2012. máj. 14. 16:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Megyek megyek, csak mond hogy hova jársz:D

Amúgy régebben jártam futni, ezen kívül másfél évig itthon tornáztam, néha néha kisebb kézi súlyzókkal, de semmi változást nem vettem magamon észre. Tudom, hogy komolyabb gépekkel lehet hatékonyabb lenne. De mivel lány vagyok, picike, hízásra képtelen...tartok attól, hogy nem fejlődnék semmit.

Amúgy szerintetek hány órakor érdemes menni? Suliba járok, szóval a délelőtt kilőve.

2012. máj. 14. 17:29
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem mindegy mikor jársz, én is suli után szoktam hetente 3-4 szer. Amúgy jó tanácsként, ne úgy menj oda, hogy na jöttem pasizni, hanem kezdj el edzeni stbstb.. és esetleg kérdezz meg embereket, hogy hogyan kell használni, vagy megmutatnák-e és akkor már kapásból van miről beszélni velük. És tényleg vigyázz mert nagyon sok ember jár gyúrni akik nem az eszükkel keresik a kenyeret (attól függetlenül nagyon sok a rendes ember ) :D személy szerint én egy névtelen terembe járok ahova tényleg a kemény mag jár, szóval dílerek vagy bunyós tagok, bár én is meglepődtem, hogy milyen rendesek és segítőkészek. szóval sok sikert ;) 17/F
2012. máj. 14. 19:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondjam el, hova járok? :D Polgár gym, bp, első ker, attila út:D 5ezer a korlátlan havi bérlet. Kicsit lepukkant, de amire én akarom használni, arra tökéletes. Fel a fejjel kislány!
2012. máj. 15. 00:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm srácok a tanácsot és a segítséget, megfogadom:)

Kedves utolsó, 5000ft-ért keresek én is konditermet, és szerintem még az odaút se lenne vészes.

De remélem azért normális figurák közé akarsz vinni:)

2012. máj. 15. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!