Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek egy lányról, aki: 20 éves, nem volt még barátja, szűz? Elég félénk és önbizalom hiányos, magába zárkózott. Nem szeret bulizni, ritkán iszik alkoholt, akkor is mértékkel.
... Középmagas, se nem vékony, se nem kövér. Rengeteget sportol, nevet, jó a humorérzéke, szeret olvasni. Egyetemista. És szép.
Vannak fiúk akik ezeket becsülik? Miért nem találkozok ilyen fiúkkal? Nyugtassatok meg, hogy vannak, akik az ilyen lányokat keresik...
Na látjátok, azért szépen lassan kijön a szuperioritás gondolata a kommentekből. Már pontosan tudom melyik típusú csajról van szó. Kívülre adja a sérthetetlen jégkirálynőt, a lelke meg cafatokban van belül.
Kicsit bontsd le a falat magad körül, és legyél nyitottabbak az emberek felé.
Egy kérdés: Te írtad, hogy vannak jelentkezők. Akkor mi ez, hogy "Vannak fiúk akik ezeket becsülik? Miért nem találkozok ilyen fiúkkal?" Mi a baj az érdeklődőkkel? Vagy ők nem a hercegek a fehér lovon?
Jó lenne, ha válaszolnál erre, mert nem ez az első ellentmondás az írásodban.
Igazad van! Feszélyez csak a gondolat is, hogy valaki igazán belém lásson. Soha nem mutatom magamon, ha belül szarul vagyok, a "mindenoké" arcomat hordom.
Alapjában véve nyitott vagyok az emberek iránt, inkább a fiúkkal van a gond. Mármint, hogy a fiúk felé nem tudok nyitott lenni, zavarban vagyok, ha egy fiú megszólít, még ha nem is akar semmit....
És igen, nem a hercegek a fehér lovon, még csak nem is barnán. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!