Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság a 28-30 éves férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a 28-30 éves férfiak miért 20 éves lányokkal jönnek össze? Miért nem a korosztályukból választanak?

Figyelt kérdés
Ti is tapasztaljátok, nem?
2012. máj. 13. 15:31
1 2 3
 21/26 CMD ***** válasza:
63%

"A férfiakat nem értem, hogy miért olyan korú pár kell nekik? Annyi szingli 30-as nőt ismerek."

Elmondom neked, hogy 100 esetből kb. 90x a nőn múlik ez a helyzet. Rengeteg srác örülne, ha korabeli barátnője lenne. De ez csak ritkán fordul elő, mert a nők az idősebbeket keresik, mert hogy "ők nem éretlenek és vonzóbbak".

Oké legyen így. A fiúk ezért elkezdik keresni a fiatalabbakat. Aztán ahogy nőnek fel, folyamatosan megmarad ez a korbéli elcsúszás. Elérkezik a 30-as, 35-ös évhez a generáció és mi történik? A nők azt veszik észre, hogy egyre kevesebb az érdeklődő, a szépségük kifakul stb. Ellenben egy ilyen korú férfi még bőven partiképes. Ráadásul még a csajok is maguktól jönnek.

És így bezárul a kör, ennyire egyszerű a helyzet.

2012. máj. 13. 16:55
 22/26 ASOT ***** válasza:
33%

CMD -nek igaza van.

ha egy pasi jól tartja magát, akkor 35 évesen is simán lehet neki 25 éves barátnője is.

fordítva erre már kevés az esély..

2012. máj. 13. 17:12
 23/26 anonim ***** válasza:
64%

baromi egyszerű!

a huszonéves lányok alapvetően a harmincas palikhoz vonzódnak. azok a fa*szok meg nem hülyék, így ha lehet választani fiatalabbat és nem utolsó sorban könnyebben irányíthatót, olyat aki nem akarja elkötelezni magát akkor minek bajlódni 20 éves nőkkel? erről a Media Markt reklám jut eszembe: mert hülye azért nem vagyok!

2012. máj. 13. 17:28
 24/26 anonim ***** válasza:
61%
*akarom mondani minek bajlódni idősebb nőkkel amikor ott vannak a fiatal csajok.
2012. máj. 13. 17:29
 25/26 CMD ***** válasza:
51%

Csak a saját példámat tudom mondani. 21 vagyok. Mindig is korombeli barátnőt akartam, sosem jött össze. Az illető lányok utánam nem sokkal összejöttek ilyen 25-35 körüliekkel.

A 14-16 éves korosztályból viszont egyre csak növekvő érdeklődést kapok. Na most egy 14-15 évessel értelemszerűen nem fogok járni. De 3 év múlva semmi sem fog megakadályozni ebben az egészben.

2012. máj. 13. 17:30
 26/26 anonim válasza:
50%

Szia!

A Párom 34 éves, én pedig 21 vagyok. Nagyon jó köztünk a viszony. Igen, még fiatal vagyok a gyermekvállaláshoz,viszont az a bizonyos biológiai óra a férfiaknál nem nagyon ketyeg, nálam pedig még csak járogat... Szeretjük egymást. Vannak közös pontjaink. Kiegészítjük egymást. Igen, gyermeket is szeretnénk, de a Párom vállalta, hogy vár. Ha neki megéri várni, akkor nem hiszem, hogy probléma lehet.

Mindenki hadd döntse el magában, hogy kivel érzi jól magát. És hidd el, a kor számít a legkevésbé egy kapcsolatban!

2012. máj. 13. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!