Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság a 28-30 éves férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a 28-30 éves férfiak miért 20 éves lányokkal jönnek össze? Miért nem a korosztályukból választanak?

Figyelt kérdés
Ti is tapasztaljátok, nem?
2012. máj. 13. 15:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%

A lány is felnőtt.

Ugyanúgy elveheti feleségül, mint egy 30 éves nőt. Én már jócskán férjnél akarok lenni 30 évesen. És ugyanúgy akarhat a lány is gyereket.

De az is lehet, hogy a tesód sem akar még gyereket.

2012. máj. 13. 15:47
 12/26 A kérdező kommentje:

Nem a fiatal lányokat akarom minősíteni, ne értsétek félre!

A férfiakat nem értem, hogy miért olyan korú pár kell nekik? Annyi szingli 30-as nőt ismerek.

Amúgy házas vagyok, tapasztalatból beszélek.

2012. máj. 13. 15:48
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Na de az emberek nem egyformák. Nagyon is lehetnek egy szinten agyilag és lehetnek céljaik, amik közösek.

Ha jól megvannak és szeretik egymást, akkor én tökéletesen meg tudom érteni a testvéredet.

2012. máj. 13. 15:49
 14/26 A kérdező kommentje:

Még pár hónapos a kapcsolat, majd kiderül.

De nem is ő a léyeg, általában. Miért gyakori ez?

2012. máj. 13. 15:52
 15/26 anonim ***** válasza:
77%

Mert ez nem probléma, régen is ugyanennyi ilyen kapcsolat volt. Szóval semmi kirívó nincs ebben. Szép fiatal lány, vonzó fiatal férfi.

Én csak a másik oldalról tudok nyilatkozni. Imádom amikor egy férfi férfi, nem csak férfitanonc.

2012. máj. 13. 15:54
 16/26 anonim ***** válasza:
67%
Miből gondolod,hogy a tesód hamarosan gyereket akar?Lehet még ő is éldegélne ezzel a lánnyal egy tíz évet,mielőtt gúzsba köti magát.
2012. máj. 13. 16:04
 17/26 Diavolino44 ***** válasza:
84%

27 éves vagyok, s nekem is a 20 évesek jönnek be! Egy pár csalódáson túl élt nő kiábrándul, az őt körül vevő éjjel nappal bulizó egy éjszakás kapcsolatokat kereső saját generációjából. 30 körül már nagyobb eséllyel talál olyas valakit akivel, nem csak a partykról tud beszélgetni, s nem minden hétvégén szoknyák után koslat.

Egy nő ne főzzön, mosson s takarítson rám. Nekem is van két kezem, nem rabszolgát akarok hanem társát! Nagyon furán gondolkozol..

A legtöbb tartós kapcsolatba (amit ismerek) 10 korkülönbség minimum meg van. pl szüleim is.

2012. máj. 13. 16:06
 18/26 anonim ***** válasza:
te el vagy tévedve. sokkal fiatalabbakkal is szoktak... akár 15-16 évesekkel.
2012. máj. 13. 16:19
 19/26 anonim ***** válasza:
73%

22 vagyok, a barátom 31. szerintem ez belefér. nem a korkülönbség a lényeg, hanem hogy mikor van. pl egy 14-24 az gáz. de egy 25-35 már nem.

amúgy meg azért nem a saját korosztályából válogat, mert a legtöbb 28-30-as nő

1. házas, gyerekei vannak

2. elvált, gyerekei vannak, és leginkább olyan pasira hajt, aki majd eltartja őt meg a gyerekeit

3. szingli, és záros határidőn belül (1-2 év) házasságot és gyereket akar.

2012. máj. 13. 16:21
 20/26 ASOT ***** válasza:
100%

Eddig az összes eddig válaszolót osztom! És egyet értek mindegyikkel!

Nincs hozzáfűznivalóm! Ne zavarjon ennyi :)

normális dolog!

2012. máj. 13. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!