Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/15 anonim válasza:
inkább undorító... olyan, mint egy kalózhajó
2/15 anonim válasza:
fuuujj.. pl én ilyet fel nem vennék
16/L
3/15 Darkstreet válasza:
Holdjáró! XD Amúgy sexi tud lenni ha csinos lábon van és nem egy csontkollekció csoszog benne!
4/15 anonim válasza:
Semmiképp nem mondanám szexinek.Otromba trampli.
6/15 tabaki válasza:
Azt üzeni, hogy a csajszit egy mozdulattal hanyatt lehet lökni, ennyiben szexi. Egyébként ormótlannak, idétlennek találom, szerintem kifejezetten taszító. Ja, és kényelmetlennek is tűnik.
7/15 anonim válasza:
Kifejezetten ronda.
Ha már magastalpút veszel valami hasonlót vegyél:
Persze nem feltétlen ilyen mintában csak stílusban..
21F
8/15 anonim válasza:
Nagyon otromba szerintem, kicsit közönséges hatást kelt, ha nem is feltétlen ribancos.
10/15 anonim válasza:
csak azért mert valami hülye kitalálta hogy ez a divat, még nem lesz szexi, sem pedig kényelmes.
inkább közönséges.
a felét sem adnám érte, nem hogy 12 ezret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!