Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ti hogyan ismertétek meg a barátotokat?
hosszu sztorikat várok:)
neten,élőbe,mi volt 1.talin, mióta vagytok együtt...
köszi a válaszokat előre is :P
nekem tipikus volt, egy iskolába jártunk és mindig néztem, de persze úgy, hogy ő ne vegye észre. Ezek szerint nem sikerült.. rám írt valaki fiú a neten, hogy ismerkedni akar én meg úgy voltam vele, hogy ha már Vele nem sikerül hátha beleszeretek a srácba. Fél évig cseteltünk, majd megbeszéltük, hogy találkozunk. Még Herceghalmon laktunk és volt egy jó nagy rét ahol már nem voltak házak, hanem valami park szerűség, nem tudom még most is ott van-e. Amikor megláttam teljesen ledöbbentem, de aztán sétáltunk meg fagyiztunk. Este haza is kísért, és mikor zavartan birizgáltam az ujjaim magához húzott és megcsókolt. Nagyon zavarban voltam, de már kerek egy éve élek vele Budapesten egy lakásban. Délelőtt suliban vagyok, ő pedig dolgozik, utána délutánt együtt töltjük.
17/F
nincs mit:D olyan tipikus filmbe való..úgy megnéznék egy ilyen filmet happy enddel:))
akk még mindig együtt vagytok?*.*
aranyos kis sztorik, nekem is van, de talán máskor mesélek :)
a barátommal online ismerkedtünk meg, találkozás, és azóta folyamatosan együtt vagyunk, 1,5 éve vagyok boldog mellette, nagyon szeretem :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!