Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
Van egy fiú. Barátok lettünk. Elkezdett engem piszkálni. Tudjátok úgy hogy colásüveggel csapkodja a fenekem, ha rövidgatyában megyek akkor közli hogy lehetne rövidebb is...ilyesmik. És nekem tényleg ő a legjobb fiúbarátom. Neki mindent el merek mondani, végtelenül megbízok benne, és tök jól megvagyunk ahogy így szekáljuk egymást. Neki viszont egy másik lány a legjobb barátnője, aki folyton ölelgeti, és puszilgatja az arcát, a fiú neve Dani, és Dancsuskának meg Dudunak hívja, kábé olyan mintha járnának, de mégse. Eleinte ez nem zavart. Miért is zavart volna? Viszont mivel az említett fiú eszméletlen jófej, hihetetlenül helyes,és mint mondtam abszolút megbízható, azt hiszem, elkezdtem érezni iránta valami szerelem szerű izét. Ez ugye rossz, mert egyfolytában látom ahogy ez a bizonyos csaj folyatja rá a nyálát, és még azt is tudom, hogy a fiú kibe szerelmes, de végtelenül nagyon nagyon már 4 éve. (Akibe szerelmes, az mindig kikosarazza, általában olyan eredménnyel, hogy szegény Dani sír) Lehet hogy csak bebeszélem magamnak, de mintha azt vettem volna észre, hogy Dani rájött hogy valamit érzek iránta, és egyfolytában azt akarná velem éreztetni, hogy nem hogy nem tetszek neki, de én csak egy random csaj vagyok akivel akkor van, ha a drága LB-je nincs ott. Ebben az a legfájóbb, hogy most már tudom, hogy ez nem egyszer tetszés. Onnan tudom, hogy éjszaka kisírom duzzadtra és pirosra mind a két szememet. Őszintén, mit tegyek? Próbáljam megszerezni? Vagy érzékeltessem egyáltalán vele hogy közelebb akarok hozzá kerülni? Érdemes lenne tennem valamit?2012. máj. 12. 22:48
1/7 anonim válasza:
jó nagy szarban vagy kislány :S sztem ha látod, hogy nincs esélyed a srácnál, legyél a támasza, ahogy eddig is, hülyülj vele ugyan úgy, meg minden, és lehet később kialakul valami :)
2/7 anonim válasza:
ő a szegény dániel, kinek feje spániel!
viccet félretéve: hány éves vagy?
3/7 A kérdező kommentje:
A "szarban vagyok" tényleg ide illik, bele is írhattam volna;) am köszi, ha mást nem teszek, akkor legalább ezt megpróbálom:)
2012. máj. 12. 22:54
4/7 A kérdező kommentje:
és 16:)
2012. máj. 12. 22:54
5/7 anonim válasza:
Kellene a korod de szerintem 14 körül lehetsz. Hát szerintem ha még nincs barátnője illetve ,hogy még ezzel a másik "LB"-vel nem jött össze lehetséges ,hogy rád vár csak nem meri elmondani mert ilyen jó haveri kapcsolatban vagytok és nem akarja elcseszni :D ezen kívül nekem is van ilyen csaj ismerősöm akinek van barátja és már meg is mondtam neki ,hogy ha nem lesz eljön az én időm. Csak annyit mondott ,,simán" és ugyan olyan jóban maradtunk :P szóval nem lesz semmi ha elmondod az érzéseidet :D ha tényleg jóban vagytok megérti vagy csak poénnak veszi. :) Hajrá!
6/7 jin válasza:
hát ebből lehetne egy igazán szórakoztató ituációt összehozni ami számodra igen előnyos lehetne és szorosabbra fűzhetnéd a kapcsolatot az emlitett fiuval.
:D
kár hogy nem tudok alakitani,:( pedig egy kicsit belepiszkálnánk a dolgok folyásába....
7/7 A kérdező kommentje:
23:00 nagyon kíváncsivá tettél, miről is lenne szó? :D
2012. máj. 12. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!