Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit körülményes helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit körülményes helyzetben vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

30 éves férfi vagyok. Normális esetben minden gondomat meg tudom oldani, de ezt most nem, és ismerős ajánlotta az oldalt. Van egy nő a munkahelyemen, aki nekem nagyon tetszik, és én is nagyon tetszem neki. Már többször ebédeltünk együtt, és nagyon helyes, aranyos, kedves lány. Egyik nap leugrottam a parkolóba, és mivel mindig az én kocsim mellett parkol, odatettem egy szál rózsát a szélvédőjére, aminek nagyon örült, és kaptam is érte csókot. Na a gond ezzel annyi, hogy a nőcikém férjezett, bár nagyon rossz házasságban él, és a férje nem törődik vele, nem is szereti. Ezt eddig nem tudtam, a barátnőjével beszélgettem ma, és ő mondta el.. Én viszont nagyon tudnám őt szeretni, és mindent meg szeretnék neki adni amit csak lehet, mert ilyen nőből csak 1 fordul elő 100 évben. (legalábbis számomra) Mit tegyek?? Tudom, hogy rossz a házassága, a férje egy tahó, és szeretjük egymást. Mindig rá gondolok, és eszméletlenül hiányzik nekem, hogy nincs itt mellettem, nem tudom átölelni őt, megcsókolni, maga a tudat meg rettenetes, hogy egy olyan ember mellett van aki nem becsüli meg őt.

2009. jún. 25. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Én szerintem beszélj meg egy találkozót a hölgyel és kérd,hogy mondja el ő mit szeretne !ha azt hallod amit szeretnél akkor nálad fog kikötni!igy sajnos szerintem más is csak ezt tudja ajánlani,hogy ülj le vele beszélni,hogy ő hogyan tervezi az élete további részét ad e neked is benne szerepet vagy sem!(19/L)
2009. jún. 25. 19:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Ő már mondta nekem, hogy nagyon szeretne velem lenni, mert ő is ugyanígy érez ahogy én. Csak nem lehet. És akkor nem értettem miért nem lehet, de most már igen. Nagyon tehetetlennek érzem magam. :-(
2009. jún. 25. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ha valóban szeret téged, és a férje tényleg egy ilyen kis ... érted :) akkor el fog tőle válni, bár tudod ez nem megy két perc alatt, és nem egyszerű, de ha tényleg szeret és érzi hogy te is őt, meg fogja tenni:) sok sikert kívánok nektek az életben!
2009. jún. 25. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Legyél kitartó ha szereted valóban!Legyél mellette mindig amikor szüksége van rád!hallgasd meg ha beszélni szeretne a gondjairól ,öröméről!Ha látja hogy ott vagy neki és mellett állsz veled lesz :)
2009. jún. 25. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha valóban szeret, akkor el fog válni. Nem írtad, hogy volna gyerek, úgyhogy ilyen szempontból könnyebb a helyzet. Mindenképpen beszélj vele erről. Tudom és elhiszem, hogy nagyon szereted, de azt javasolnám, hogy amíg legalább a válópert el nem indítják, ne találkozzatok kettesben. Az emberek rosszak.
2009. jún. 25. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!