Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A testtartás nagyon fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A testtartás nagyon fontos, görbe, nagyon, nagyon durván görbehátú fiúkkal nem is ismerkedtek lányok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 19:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Amikor sokat kell cipelni és sokat gyalogolni, na az iszonyúan tud fájni...és olyankor már nem csak a hát, hanem az egész gerincoszlop, sarkak, talpak....és az egész láb....égető, lüktető, csipkedő érzés....elég idegesítő.

gyógytornászok mondták, hogy gyógytornával, úszással lehetne rajta javítani, de több 10 év intenzív edzés kellene hozzá és sajnos a várt eredmény elmaradna, mert nem sokkal lennék egyenesebb....ezért hagytam is.

2012. máj. 12. 08:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Én se vagyok sík egyenes, lenn a derekamnál van egy bemélyedésem.

Nem tudom megmondani, hogy zavarna-e. Ha jobban megismerem az illetőt és levesz a lábamról, akkor nem, amúgy ha csak látnálak az utcán, akkor igen.

2012. máj. 12. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!