Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 27 éves vagyok és soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Miért kötnek belém az alfahímek a diszkóba, hogy hagyjam békén a hölgyeket amikor hozzájuk se merek odamenni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 14:25
1 2
 11/13 anonim válasza:

Kedves, azt hiszem, az önbizalomhiány mellett sok tévképzeted van arról, hogy gondolkodnak az emberek, hogy éreznek, mi mozgatja a kapcsolataikat.

Mit érdekli egy nőt, hány szakmád van és van-e lakásod? (ez később válhat érdekessé, de nem az ismerkedés pillanataiban a diszkóban!)

Ha belédkötnek az alfák, vajon miért azzal, hogy "hagyd békén a hölgyeket"? Az a tapasztalatom,hogy sok esetlen, önbizalomhiányos, visszahúzódó férfi nagyon kellemetlen módon tud közeledni, mégpedig ne bunkóságból, hanem mert egyszerűen ahogy nem tiszteli önmagát, nem tisztel másokat sem. Nagyon sok ilyen fiúval az az érzésem, mintha úgy tekintene ránk, mint egy tál gusztusos ételre, és nem érti, ha másoknak jut, neki miért nem. Nos, másoknak azért jut, mert segítenek főzni és mosogatni, és közbelehet velük hülyéskedni, a tál étel pedig nem a másik ember, hanem amit a másikkal közösen költenek el.

Azt javaslom, beszélgess sokat emberekkel, csak úgy, bármiről, hogy kicsit megismerd, milyen rugóra jár az agyuk, olvass, képzeld magad a férfi helyébe, a nőismerőseidet képzeld el a női szereplőként, látogass olyan netes fórumokat, ahol ilyen témákról is lehet beszélgetni és így tovább...

Nem tartok sokat a pszichológusokról, de egy kivételesen jó pszichológus is sokat tudna segíteni, ha más módszer már nem.

2009. okt. 16. 01:38
 12/13 anonim ***** válasza:
28%

hmm.végigolvastam mindent....és arra jutottam hogy kell egyáltalán neked nő ?

Mert én is így vagyok és én magammal kapcsolatban arra jutottam hogy kell a f@sznak, már bocs.

2009. okt. 16. 07:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne legyetek szánalmasak. ha nem jön össze egy nő,és azt mondod kell a f.sznak,az kicsit vicce shiszen te magad irtad,hogy nem tudsz felszedni senkit,akkor ne jtászál sértődött gyereket.

Kérdezőnek: nem akarlak megbántani de az iylen önbizalomhiányos,hisztis férfiakat már a szagukról fleismeirk szinte a nők.először magadat kéne rendbeszedned,elhinned,hogy vagy te is ugynaolyna jó mint az összes többi férfi rajtad kivül,nyitni mások felé,nem magadba fordulni. Tudom hogy ez nehéz,de hidd el nagyon megváltozik rolad akép ha ezek rendben vannak.Amugy diszkóban nemhiszem hogy túl komolya kpcsaoltokra lehet szert tenni. ÉS merjél odamenni,szerezz valami hobbit magadnak,járj el ide oda beszélgess a lányokkal és küzd le a gátlásaidat.

2009. okt. 16. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!