Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat zavarja ez a "hüvelyprobléma"?
Fiúk, lányok tapasztalatait egyaránt várom.
A természetes folyásom, picit több, mint kellene. Szóval, színtelen szagtalan nyálkás anyag ürül. Nos, nem is nagyon próbálkozok azzal, hogy pasival közelebb kerüljek intimebben... Engem zavar. Tudom, hogy normális ez a nőknél, és változó, kinek mennyi ürül. De nekem sok. tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy a fiúk, akik "találkoztak" ilyesmivel, hogyan fogadták. Vagy a lányok, akiknek ilyesmi van, a barátjuk hogyan fogadta.
18L
Szia!
Honnan tudod, hogy több a folyásod mint másnak? Megnézted másét? Komolyan, ha nincs bajod, orvos is ezt mondja, akkor egyáltalán nem gáz. Én imádom a nedves puncit! Jobb lesz szexnél, élvezni fogod, nem kell attól félned, hogy száraz leszel!
Szia!
Én komolyan mondom jobban is szeretem az igazán nedves puncit, emiatt igazán felesleges paráznod. :)
Szerintem igen engem tuti zavarna!!!
A kedvem is elmenne tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!