Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők miért utáljátok azopkat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért utáljátok azopkat a pasikat akik hangosan hallgatják a kocsiban a zenét?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én nem utálom. én csak azokat utálom, akik azt hiszik, így lesznek rajok... de én még csak kislány vagyok, ugye nem baj, hogy válaszoltam?
2012. ápr. 16. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok és én sem kedvelem túlzottan az ilyen embereket, főleg azt nem amikor a c.gany zene üvölt...
2012. ápr. 16. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hallgassa, de úgy, hogy ne zengjen tőle az egész utca. Én nőként is szeretem hangosan hallgatni a zenét, de magamért hallgatom, nem másért, nem felvágni akarok vele. Alapjáraton nekem az a bajom az ilyen helyzetekkel, hogy aki lehúzott ablakkal bömbölteti a zenét és körbe körbe tekintet az felvág! Mivel nem szeretem a nagyarcú egyéneket így kérdés le is tudva, de alapjáraton nem mondanám, hogy utálom őket. Egyszerűen csak eltölt némi szánalom és nem értem miért érzik ezt néhányan menőnek.
2012. ápr. 16. 18:21
 4/5 tabaki ***** válasza:
Gondolom, ugyanazért, mint én. A nők is emberek...
2012. ápr. 16. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem minden normális embert zavart, amikor a tuc-tuc zenére rázza a fejét a sufni tuning kocsijában. Bár valóban inkább szánalmat váltanak ki, mintsem utálatot.

De valószínűleg feltűnési viszketegségük van, így többek közt a hangos zenével igyekeznek felhívni magukra a figyelmet, hogy mindenki lássa milyen fasza csávók.

2012. ápr. 16. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!