Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat zavarja az ha egy lánynak nem nyíl egyenes a foga? Többi lent.
Tehát ha pl. szép a lány arca, alakja minden.. csak pl. a foga kicsit egyenetlen, nem feltűnően..de azért látszik h nem egy sorban van a foga..
emiatt van olyan, hogy nem jöttök össze valakivel?
Én inkább csak azt nem értem, eddig miért nem hordott fogszabályzót? Csak mert nekem olyan fogaim voltak 14 évesen, mintha egy 2 évest kértek volna meg, hogy helyezze valahova el őket a számban, ő meg random helyekre beillesztgette volna... Hát ha arra bárki azt mondja, hogy drágám így is szép vagy, akkor csak kegyes hazugság. :D
Én hordtam fogszabályzót pár évig, különösebben pont nem számított, hogy a full nyomorék kamaszkoromat ezzel is megtoldom, de legalább az összes fizikai defektemet sikerült még tizenévesen levedleni. :D
A kicsit csálé nem gáz, de a nagyon csálé fogak elég kiábrándítóak tudnak lenni szerintem.
21L
japánban ez aranyosnak minősül (nem vicc). Amúgy meg kívánom hogy ennyi bajod legyen az életben hogy a fogad nem úgy néz ki mint a Blendamed modelleknek!
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!