Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csak kíváncsiságképp: ez bejön nektek?
Figyelt kérdés
186 cm, 72 kg, zöldes szemek, barna haj.
jóízlésűn (kinek mi, ugye), néha humoros de akkor nagyon, picit visszahúzódó, kicsit gyerekes, zeneőrült, hűséges, odaadó, nehéz felidegesíteni, álmodozó.
2009. jún. 25. 13:14
11/14 anonim válasza:
a tapasztalatok nem ezt mutatják, mi?
12/14 anonim válasza:
Mit sem ér a megnyerő külső, ha az arc randa,a zöldes szem "üveges" semmit mondó, a stílus bunkó :D
13/14 anonim válasza:
Nekem abszolút nem jössz be már így se (:
186 kevés a 72 meg főleg kevés hozzá.
A gyerekesség az látszik így is, nem kellett volna odaírnod.. a hűséges az ott jó, de a többi nem vonzó.
16L
14/14 anonim válasza:
,,nehéz felidegesíteni"....ez tetszene!!!!
az én párom is ilyen volt,míg meg nem ismert engem....
aztán mellettem megvadult...
vicces.
Mellesleg aranyos és helyes lehetsz
-z-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!