Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csak kíváncsiságképp: ez bejön nektek?
Figyelt kérdés
186 cm, 72 kg, zöldes szemek, barna haj.
jóízlésűn (kinek mi, ugye), néha humoros de akkor nagyon, picit visszahúzódó, kicsit gyerekes, zeneőrült, hűséges, odaadó, nehéz felidegesíteni, álmodozó.
2009. jún. 25. 13:14
2/14 anonim válasza:
így leírva szép és jó, de lehet, hogy ha beszélgetnénk nem ez lenne a kép rólad. nem tudok őszintén igennel vagy nemmel válaszolni, mert nem ismerlek minimálisan sem. :) 16L
3/14 anonim válasza:
Én is ugyan ilyen vagyok, csak kisebb(alacsonyabb és könnyebb). Én álltalába bejövök a csajoknak
4/14 anonim válasza:
A leírt adatok vonzóan hangzanak, de ezek nagyon kevesek ahhoz valaki jó pasi legyen
5/14 anonim válasza:
Mert biztos ettől függ egy kapcsolat... Elég gyerek lehetsz még agyilag,hogy ilyen kérdéseket teszel fel... Főleg ,hogy nem minden lánynak ugyanaz jön ám be , meg ... ááá mindegy minek is magyarázok én itt... :D
6/14 anonim válasza:
nekem bejönne :P ez a magasság pont jó, de jó vékony lehetsz :) a tulajdonságok meg ugyis menet közben alakulnak ki egy kapcsolatban :)
7/14 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné, mindig megtalálja a zsák a foltját:) Nekem bejössz, hány éves vagy?:)
8/14 anonim válasza:
13:32
A tulajdonságok nem menet közben alakulnak ki( sajnos)
Azok már megvannak a kapcsolat előtt is
9/14 anonim válasza:
13.32
igen sajnos elírtam, azt akartam mondani hogy a kapcsolat alatt derülnek ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!