Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves férfi vagyok, de úgy érzem nőként szeretném folytatni az életemet. Mi a nemváltoztatásról a véleményetek?
Ismerek egy srácot/lányt, aki megtette. Ő nem bánta (pár hete volt a műtét).
Az a gáz, hogy még elég fiatal vagy és nem tudhatod, mi lesz 10 év múlva, lehet, hogy hirtelenjében gyerekre vágysz majd pl.
Szerintem várnod kéne még a döntéssel.
Tulajdonképpen semmi problémám veled, neked lesz problémád magaddal. Jogilag ugyan nővé tudnak tenni, de testileg sosem leszel nő. A nő, nőként születik, a te testednek mindig megmaradnak a férfias jellegei, vonásai. Ráadásul elgondolkoznék, hogy ez mennyiben befolyásolja a későbbi szexuális életet.
Nem tudom hogyan él át orgazmust valaki, akinek amputálják a péniszét. Kialakíthatnak ott bármit, az akkor sem ugyanaz.
Szóval gondold meg.
Az, hogy természet ellenes.Sajnálom.
Ha rokon lennél vagy egy nagyon jó barátom megpróbálnának megérteni, de elfogadni soha nem lennék képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!