Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy minden sikeres férfi mögött áll egy nő?
Sajnos nem vagyok a nők kedvence, sőt kerülnek engem.
Úgy vettem észre hogy az agglegények nagy része alkoholista és 50 évesen is a szüleinél lakik. Én nem akarok ilyen lenni.
Lehetek az élet más területén sikeres?
Nekem az lenne a siker ha tudnék házat építeni,jó autóm lenne jól fizető állásom.
Ha nem tudok egy nővel se összejönni akkor legalább ne úgy öregedjek meg hogy semmit se tudok felmutatni.
Ezek a dolgok mellett nagy álmom az hogy feleségem lesz aki szeret és gyerekeim akik felnéznek rám. Lehet hogy nyálasan hangzik de ez van.
21f
igen igaz
egyszer mindenki megházasodik jobb esetben
Igaz, de a mondást nem úgy értik, ahogy te megfogalmaztad.
Minden sikeres férfi mögött áll egy nő hátországként, aki biztosít mindent, amit egy asszony biztosíthat, hogy a párja a karrierre, a pénzkeresésre koncentrálhasson. Az más kérdés, hogy az ilyen férfiak ELŐTT általában áll egy dekormaca :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!