Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebből szerintetek lesz valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből szerintetek lesz valami baj a jövőben?

Figyelt kérdés

A barátommal már 2,5 éve együtt vagyunk és ő nemrég(kb2 hónapja)vett egy autót!

Mindig ő állja a benzint,meg mindenhol ő fizet és nem akarom,hogy azt higyje,hogy kihasználom vagy valami,mert én szinte soha nem fizetek!

Viszont amikor van pénzem és megkérdezem,hogy fizessem-e én a benzint vagy adjak-e bele vagy ha boltba megyünk,akkor fizessek-e én,mindig azt mondja,hogy nem kell!

Nekem sajna nem mindig van pénzem,de nem akarom,hogy ebből valamikor is baj legyen,mert nagyon szeretem és természetesen nem a pénz miatt vagyok vele!

Próbálkoztam már nyári munkával is,de így a válság idején semmi munkalehetőség nincs a környékünkön,vagy ha van,akkor csak 18+os!

Kérlek,hogy segítsetek,vagy mondjátok el a véleményeteket!

Előre is köszy!

Üdv!

2009. jún. 25. 12:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért nézne ki hülyén a kasszánál?Odaad a lány egy bizonyos összeget ami tuti kifutja és majd a visszajáróból elrendezik vagy nem.ez az ő döntésük...nevetséges...miért lenne szánalmas ha ott számolgatnának...egyszerű matemaika odaadni kb a felét is akár :)
2009. jún. 25. 13:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Lányok, azt hiszitek hogy minden fiú( illetve fius szűlő) el tud tartani egy barátnőt, hát tévedtek.

Igenis, ha a lányak van pénze néha nyugodtan fizethet azzal nem alázza meg a pasiját

2009. jún. 25. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:
jó, akkormajd megnézném h a kérdező pasija h reagál, ha a barátnője előtte nyomja oda a pénzt a pénztárosnak. mert szerintem nemörülne neki. amit írtam azt pedig a kérdező pasijráól írtam, mert úgylátom olyan mint az enyém, h "szeret" ő fizetni.
2009. jún. 25. 13:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Szeret fizetni, ez aranyos :D:D:D:D:D
2009. jún. 25. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Az hogy a pasi fizet mindenhol, mindent nem jelenti feltétlen azt hogy szereti is.

A lánynak ugye nincs pénze, tehát a pasi kénytelen fizetni ha szeret, ha nem :)

2009. jún. 25. 13:24
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszy a válaszokat!

Szerintem hagyjátok abba a vitatkozást,mert minden ember más és minden embernek más a gondolkodása a világról,ki így,ki úgy gondolja!

Még egyszer köszy!

Üdv!

2009. jún. 25. 13:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Most tisztázzuk. Ki vette az autót? A barátod. Miért neked kéne fizetni a benzinpénzt amikor neked sincs pénzed. Ha kocsit tudott venni, legyen gondja az üzemeltetésére is.

Egy egyszerű példa: Ha veszek egy kutyát akkor nem várom el X-től, hogy etesse. Az már más dolog, hogy ne a fiú fizessen mindent. Néha meghívhatod valamire ha elmentek valahova, de szerintem ne vidd túlzásba. Az én barátom se engedi, hogy én fizessek a boltban, és én is rosszul érzem néha magam emiatt, de utána meghívom egy fagyira vagy valami, és akkor nincs az, hogy csak ő fizet.

2009. jún. 25. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!