Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan fogom tudni ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan fogom tudni ha egy srác meg akar csókolni és mit csináljak majd?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ugye. :) tudoooom.
2012. máj. 9. 22:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Jézusom, én is ezen szenvedek mostmár állandóan. Nekem azt mondták, ha nyalogatja az ajkait, meg sokszor lenéz a te szádra, és keresi veled a szemkontaktust, akkor elvileg biztos lehetsz...:)
2012. máj. 27. 12:13
 13/13 anonim ***** válasza:

én amúgy a barátomba már azelőtt belezúgtam hogy összejöttünk volna. Nagyon oda voltam érte de olyan jól titkoltam... :)

Egyik este beszélgettünk és átölelt és homlokon puszilt :) az olyan édes volt

aztán elmentünk aludni de aztán az lett hogy...szembeállt velem köelebb jött átkarolt ..megcsókolt :)

Nagyon váratlanul ért a dolog és először azt hittem hogy csak szórakozik velem. De hát tévedtem hála Ègnek. :)

azóta is imádom jobban mint az elején ;)

2013. máj. 19. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!