Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadjátok a melegeket/leszb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadjátok a melegeket/leszbiket/biszexuálisokat?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 16:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
95%

Igen.

Épp annyit kéne maguknak megengedniük az utcán is, mint más párok.

Más párok megfogják egymás kezét (én is a feleségemét), átölelik egymást, csókolózó párokat is látni.

2012. máj. 12. 17:49
 22/28 Matthew001 válasza:
95%
Bi vagyok, és szerintem ez csak 1 ízlés, nekem ez tetszik, másoknak is tettszhet bárki, még akkor is ha a saját nemébe tartozik. Elég szégyen, hogy magyarországon titkolni való dolog
2012. máj. 13. 00:02
 23/28 anonim ***** válasza:
96%

19/F

El mert ismerek ilyen embereket. Ugyanolyan emberek mint mindenki más, csak a nemi identitásukban különböznek.Amúgy nem tudom hogy ki hogyan van vele de néha úgy gondolom hogy ezek az emberek sokkal megbízhatóbbak mint az átlagos hétköznapi emberek! Soha nem értettem meg azokat az embereket akik úgy ítélkeznek mások felett hogy még csak nem is ismeri őket :P :S :@

2012. máj. 13. 12:08
 24/28 anonim ***** válasza:
82%

Egyet értek az utolsóval. :) Aki ismer meleg embereket az nem ítéli el, mivel tudja: semmi különbség :) ugyanolyanok, mint mi... sőt nekem is az a véleményem, hogy sokkal megbízhatóbbak.

A másik meg, hogy egy csomóan vannak, akikről nem is sejtitek! Szerintem elég primitív dolog elítélni valamit, amit nem ismertek (mert azok a homofóbok akik semmit sem tudnak a témáról)... és elég naiv dolog egy kalap alá venni az összes meleget a TV-ben látható "b*zikról".

2012. máj. 23. 20:58
 25/28 anonim válasza:
Amíg nem hozzák utcára, nem zavar, de azért, ha ilyet látok átmek a túloldalra! :)
2012. jún. 9. 18:26
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyet nem lehet látni az utcán... én meleg vagyok és még soha nem láttam ilyet. Attól meg hogy egy magamutogató polgárpukkasztó párba botlik az ember (mert előfordulhat) attól még nem kell egy kalap alá venni az összes meleget. Ezzel gondolom egyet is értesz :)
2012. jún. 10. 15:23
 27/28 anonim ***** válasza:
Kicsit sem!!!
2012. szept. 7. 17:18
 28/28 anonim válasza:
Bocsi ha ezzel sokakat megbántok,de nekem mindog hányingerem lesz tőlük,még akkor is ha mondjuk egy filmbe egy meleges jelenet van(ágyjelenet,szépenfogalmazva)főleg a fiúk esetében,de a lányoknál is nekem ez olyan természetellenes.Egyébként egyetértek az előttem szólókkal,hogy akkor legalábbbb ne vonuljanak fel. Fúj már...
2013. júl. 9. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!