Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjátok a melegeket/leszbiket/biszexuálisokat?
Igen.
Épp annyit kéne maguknak megengedniük az utcán is, mint más párok.
Más párok megfogják egymás kezét (én is a feleségemét), átölelik egymást, csókolózó párokat is látni.
19/F
El mert ismerek ilyen embereket. Ugyanolyan emberek mint mindenki más, csak a nemi identitásukban különböznek.Amúgy nem tudom hogy ki hogyan van vele de néha úgy gondolom hogy ezek az emberek sokkal megbízhatóbbak mint az átlagos hétköznapi emberek! Soha nem értettem meg azokat az embereket akik úgy ítélkeznek mások felett hogy még csak nem is ismeri őket :P :S :@
Egyet értek az utolsóval. :) Aki ismer meleg embereket az nem ítéli el, mivel tudja: semmi különbség :) ugyanolyanok, mint mi... sőt nekem is az a véleményem, hogy sokkal megbízhatóbbak.
A másik meg, hogy egy csomóan vannak, akikről nem is sejtitek! Szerintem elég primitív dolog elítélni valamit, amit nem ismertek (mert azok a homofóbok akik semmit sem tudnak a témáról)... és elég naiv dolog egy kalap alá venni az összes meleget a TV-ben látható "b*zikról".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!