Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen benyomást kelt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen benyomást kelt, ha valakin meglátjátok, hogy ki van szívva a nyaka? Ti szeretitek / elfogadjátok, ha kiszívnak titeket?

Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 21:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Azt a benyomást kelti bennem az illető, hogy primitív. a nagyközönségnek az égvilágon semmi köze hozzá, mit csinálok a barátommal a 4 fal között, a szívásnyom pedig erről árulkodik... ilyen módon nem szeretném, ha kiszívnának, és nem is engedném. eddig mindegyik barátommal azonos véleményen voltunk erről.
2009. máj. 15. 21:59
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Semmi gond nincs azzal ha ki van szívva a nyaka bárkinek is! Lehet hogy együtt volt egy fél órája a barátnőjével/barátjával, és csak nem állíthatja le közbe hogy na most fejezd be a nyakszívást. Ha meg odakerült akkor odakerült, senkinek semmi köze hozzá.
2009. máj. 15. 22:10
 3/16 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem elég undorító szokás. Én sose hagyom senkinek, hogy kiszívja a nyakam, szerintem visszataszító. Ha máson látom, akkor csak röhögök rajta, nem "írom le" az illetőt, de szerintem primkó szokás akkor is.
2009. máj. 15. 23:05
 4/16 anonim ***** válasza:
38%

Olyan hulye szokas ez..nekem eddigi eletembe csak egyszer szivtak ki a nyakamat..nem is tudtam rola csak miutan hazamentem es anyum meglatta..na lett nagy cirkusz

szerintem a nyakszivas az olyasmi mintha a fiu bejeloli partneret hogy ha nincs is vele mas fiu ne nezzen ra..ne nezzen ra jo szemmel..

en azota egy fiunak se engedem meg hogy kiszivja a nyakamat,meg is mondom neki azelott hogy barmit is csinalna

2009. máj. 16. 08:57
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Én meg szeretem, ha jelet hagy rajtam a párom.. annál is inkább, mert régen csak hétvégén találkoztunk, és jó volt egy hétig hordozni magamon egy foltocskát, amit ő csinált rám. Már együtt élünk, de most is szeretem, ha szívás, harapás egyéb nyom van rajtam általa.
2009. máj. 16. 09:17
 6/16 A kérdező kommentje:
Kérlek ne pontozzátok le azokat az embereket, akiknek ellentétes véleményük van a tieitekkel szemben!!! Amúgy én is szeretem, ha megjelöl a párom :)
2009. máj. 16. 10:50
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor jelöltessétek magatokat olyan helyen, amit nem lát boldog-boldogtalan, és máris mki elégedett, ti ki vagytok szívva, mégse kell másoknak ezzel a villamoson/metrón szembesülni.
2009. máj. 16. 10:59
 8/16 anonim ***** válasza:
33%

"Szerintem elég undorító szokás. Én sose hagyom senkinek, hogy kiszívja a nyakam, szerintem visszataszító. Ha máson látom, akkor csak röhögök rajta, nem "írom le" az illetőt, de szerintem primkó szokás akkor is."

Nekem is ez a véleményem,egyet értek!

Hála az égnek,a barátom is ilyen, ő sem hagyná sose.

2009. máj. 16. 11:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A szívás általában szenvedéllyel jár együtt, úgyhogy ilyenkor mi speciel sosem szoktuk nézni hova kerül, vagy hopsz, itt ki fog látszani, ezért inkább máshol szívj ki, bébi.. Ez nem így megy.

Meg igazából, ha én nem tenyerelem taknyán a pláza pics ákat a vakolattal az arcukon, vagy a műkörmös macákat, vagy akárki mást, akin nekem nem tetszik valami, akkor azok is tűrjenek el engem szívással a nyakamon, karomon, akik ezt nem kedvelik. És mi egymásnak "csináljuk" ezeket, nem a közönségnek, így marhára nem is tud érdekelni, ha valaki felháborodik egy szívásnyomon.

2009. máj. 16. 13:51
 10/16 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólóval teljesen egyetértek! :)
2009. máj. 16. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!