Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen benyomást kelt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen benyomást kelt, ha valakin meglátjátok, hogy ki van szívva a nyaka? Ti szeretitek / elfogadjátok, ha kiszívnak titeket?

Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én imádom, akkor is ha én csinálom meg akkor is ha nekem....és kifejezetten büszke vagyok a szívásnyomokra a nyakamon, a többi meg csak írígykedjen...

18/L

2009. máj. 16. 18:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
ez sztem nagy baromság ... mármint .. én nem azért hagyom h kiszívja a barátom a nyakam merthogy "dejó így majd látják h van barátom " meg stb hanem azért mert számomra hihetetlenül jó érzés és izgató , és azis ha én csinálom neki ... persze jobb lenne ha nem hagyna nyomot dehát ez van ...én nem nézek le senkit h kivan szívva a nyaka és nemértem miért kell ... az nem jut eszébe senkinek h az illetőnek nem azért van kiszivva a nyaka mert megkérte rá a pasiját h hagyjon rajta nyomot , hanem csak úgy a pillanat hevében történt ez :/
2009. máj. 17. 18:18
 13/16 anonim ***** válasza:
..kosz a lepontozast..
2009. jún. 8. 17:55
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

05-16 18:34

Ugyan már, ki a fene irigykedne azért,hogy ki van rágva a nyakad? Jó gyerekes vagy 18 éves létedre. Egyszerűen nekem nem tetszik, és azt hiszem, ez volt a kérdés. És megint csak a véleményemért pontoztak le.

2009. jún. 8. 22:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Szenvedéllyel jár? Én is szenvedélyesen szeretkezek a barátommal, mégsem jár nyak-kiszívással..anélkül is lehet szenvedély.
2009. jún. 13. 12:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehet szívás nélkül is szenvedély, hogy ne lehetne? Egy egyszerű csók is lehet szenvedélyes. De valakinél szívással (vagy karmolással, stb) is együtt jár a felfokozott hangulat, ennyi. Ebben nincs semmi rossz, és én sem fogok nemszívni, mikor szívhatnékom van, mert hujuj, mások mit gondolnak majd, ha meglátják a páromon. Ez a kettőnk dolga, és marhára nem érdekel, ha véletlenül olyan helyen lesz a nyom, ahol mások is láthatják.
2009. jún. 15. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!