Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged hidegen hagyna, ha egy nő meztelen képeket küldene a párodnak?
Megismerkedésünk alatt kavart a párom azzal a nővel. Nem voltak együtt, mert a nő nem alkalmas barátnőnek, csak arra 1-2 alkalomra. A nő szerelmes lett a páromba.
Miután mi megismerkedtünk, megmondta a nőnek, hogy van valakije, akivel komolyan gondolja, már nincs szüksége az alkalmi szexre, hagyja őt békén.
Egy ideig nem is jelentkezett, aztán kb 1 hónapja megint.
Először fb-on irkált a páromnak (megmutatta a leveleket). Onnan tiltotta. Aztán emailben próbálta vele felvenni a kapcsolatot. Sikeresen megoldottuk, hogy a leveleit ne kapja meg a párom. Valahogy megtudta.
A közös email címünkre (nem tudja, hogy közös) kezdett el előbb erotikus, majd meztelen képeket küldözgetni.
Többször írtunk neki, hogy hagyja már abba ezt a gyerekes viselkedést. A páromat nem érdekli, már csak azért sem, mert ilyen "olcsó lány".
Megírtam a nőnek, hogy feldobom a képeit az internetre, telefonszámmal együtt, és lesz bőven pasi aki meg.....ná.
Azt mondta akkor feljelent engem.
Kíváncsi vagyok, más mit tenne a helyemben.
"A párod is hibás, tudhatta volna, hogy ez emberekkel nem illik játszani. Ha alkalmi szexet akar, akkor menjen egy prostihoz, akinek ez a szakmája, de szórakozzon már a nőkkel. Nyilván a nő is benne volt az "alkalmi szex" dologban, de azért ha mélyen magunka nézünk, beláthatjuk, hogy ez nem sok nőnek megy."
ja mert a prosti az nem nő, vagy nem ember, az csak egy tárgy, amin lyuk van, mi? hamarabb néznék el a páromnak egy egyéjszakás kapcsolatot a múltjában, minthogy olyan szánalmas dolgot hogy prostihoz ment :O
Kérdező szerintem ezzel a nagy problémáddal jelentkezz a maunika sóba,azt pont az ilyeneknek találták ki mint te.
Egyébként nem vagyok benne biztos hogy a párod nem jár össze a hátad mögött ezzel a lánnyal,én a helyedben gyanakodnék.
ja mert a prosti az nem nő, vagy nem ember, az csak egy tárgy, amin lyuk van, mi? hamarabb néznék el a páromnak egy egyéjszakás kapcsolatot a múltjában, minthogy olyan szánalmas dolgot hogy prostihoz ment :O
De a prosti is ember, de neki ez a szakája, ha tetszik, ha nem. Ha te ezt szánalmasnak tartod, akkor legalább annyira tárgynak nézed őket, mint amennyire a válaszomból ez-tévesen- kiolvasható volt.
Szerintem az szánalmasabb, ha civil emberek érzelmeivel játszunk.
Kérdező: Hidd el, ha egy nő mindent megtesz a párjának, mint ahogy írtad is (nem az én válaszol volt, hanem az utánam lévőé) attól még nem te leszel az álomasszony. Én benne voltam, tapasztaltam.
Na de hogy a válaszodra is reagáljak: le írtad a kulcsmondatot: magába bolondítja. Párod tudhatná, hogy a nők többsége nem csak kamatyot akar. És amondó vagyok, hogy aki ezt tudja, és mégis belemegy, az kihasználja az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!