Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hátrány az ismerkedésnél, ha egy nőnek kis mellei vannak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 23:02
11/22 anonim válasza:
Nekem tetszik a picicici (nem a nagyonpici, hanem ami még pont jó :D)
12/22 anonim válasza:
Nem fiú vagyok, de azért leírom. Nekem sincs nagy mellem, de egy barátnőm szinte teljesen lapos! Plusz nem hord melltartót, tehát mégjobban látszik, hogy milyen lapos. És folyton talál pasikat, pontosabban a pasik találják meg őt! És kifejezetten helyes pasik! Pedig nincs különlegesen szép arca vagy ilyesmi. Szóval én az ő példájából rájöttem, hogy abszolút nem kell ezen aggódni, mert sokkal jobban számít, hogy ő magabiztos és közvetlen mindenkivel.
13/22 anonim válasza:
Mennyire kicsi? A barátnőm is mondott olyasmit a járásunk elején, hogy kicsi melle van, akkor az exemnek nem is volt melle...
Másrészről viszont sokkal jobb, hogy neki van.
Inkább azt mondom, hogy előny, ha nagyobb.
14/22 anonim válasza:
Én nem félek megmondani az igazat: Igen hátrány. Ez tény!
16/22 anonim válasza:
Nem hátrány.Te tetted fel a másik 4 kérdést ebben a témában?
17/22 anonim válasza:
el tudsz te csábítani mással is, különben meg nem igazán számít mekkora
f18
18/22 anonim válasza:
Én speciel a kis melleket is szeretem szóval nem lenne gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!