Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védhetném meg a barátomat?
Van 1 bunkó, kegyetlen csaj az osztályba és a barátomat tökönrugta már párszor mert nem akar vele járni, de ő meg beégett előtte és most ezért szivatja... :|
És ez ilyen nagyobb darab csaj, elég erős és ha visszaszól neki a barátom a bunkóskodásaira meg amiket nekem is mond akk tökönrugja :(
Mit kéne tennem? Hiába mondom a barátomnak h hagyja békén, nem teszi, mert amikor nekem is beszól akk mindig viszaszól neki és ennek pedig a fenti a következménye... De én meg féltem :'(
Hajh...
Elég "kemény" palid lehet, ha ad 1 egy lány erősebb nála ad 2 képtelen bárminemű védekezésre...
Az én megoldásom elég drasztikus, de ez fakad abból, hogy többféle küzdő meg önvédelmi sportot tanultam (én nemes egyszerűséggel úgy pofán vágnám a csajszit, hogy biztos, hogy többet nem jutna eszébe rugdosni) de úgy vettem ki ezzel az egyébként rendkívül hatékony megoldással senki nem akar élni, mert túl erőszakos a lelkivilágának, szóval marad a smúzolásos módszer, hogy beköpöd a tanítónéninek/igazgatónak vkinek... vagy a szüleinek.
Vagy csak egyszerűen megmondod a csajnak, hogy nagyon szánalmas ez az erőszakos cigányviselkedés, és saját magát minősíti, hogy erőszakkal csökkenti a belső frusztrációit, amiért képtelen szocializálódni és normálisan viselkedni. Eleve tart neki majd kemény öt percig, míg magas agykapacitásával értelmezi ezt a mondatot, még további öt percig, amíg felfogja, hogy ez most oltás, aztán igazából - mivel sötét - úgyis csak folytatni fogja a verekedést.
És akkor persze mit se ért az egész.
És életbe léphetne, amit elején mondtam... De azzal persze úgyse fogtok élni. Úgyhogy a többiből kell kiokoskodni valamit.
nem :D
Miért teis ismersz ilyet?:O
am köszi a tippeket megpróbálunk bekeményíteni :S
Bár a pasim már kicsit aggódik :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!