Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan védhetném meg a barátomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan védhetném meg a barátomat?

Figyelt kérdés

Van 1 bunkó, kegyetlen csaj az osztályba és a barátomat tökönrugta már párszor mert nem akar vele járni, de ő meg beégett előtte és most ezért szivatja... :|

És ez ilyen nagyobb darab csaj, elég erős és ha visszaszól neki a barátom a bunkóskodásaira meg amiket nekem is mond akk tökönrugja :(

Mit kéne tennem? Hiába mondom a barátomnak h hagyja békén, nem teszi, mert amikor nekem is beszól akk mindig viszaszól neki és ennek pedig a fenti a következménye... De én meg féltem :'(

2012. máj. 8. 19:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Barátod nem védi meg magát? Ne álljon nagyon tárt lábakkal,és védjen a belső lábszárával.
2012. máj. 8. 20:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Hajh...

Elég "kemény" palid lehet, ha ad 1 egy lány erősebb nála ad 2 képtelen bárminemű védekezésre...

Az én megoldásom elég drasztikus, de ez fakad abból, hogy többféle küzdő meg önvédelmi sportot tanultam (én nemes egyszerűséggel úgy pofán vágnám a csajszit, hogy biztos, hogy többet nem jutna eszébe rugdosni) de úgy vettem ki ezzel az egyébként rendkívül hatékony megoldással senki nem akar élni, mert túl erőszakos a lelkivilágának, szóval marad a smúzolásos módszer, hogy beköpöd a tanítónéninek/igazgatónak vkinek... vagy a szüleinek.

Vagy csak egyszerűen megmondod a csajnak, hogy nagyon szánalmas ez az erőszakos cigányviselkedés, és saját magát minősíti, hogy erőszakkal csökkenti a belső frusztrációit, amiért képtelen szocializálódni és normálisan viselkedni. Eleve tart neki majd kemény öt percig, míg magas agykapacitásával értelmezi ezt a mondatot, még további öt percig, amíg felfogja, hogy ez most oltás, aztán igazából - mivel sötét - úgyis csak folytatni fogja a verekedést.

És akkor persze mit se ért az egész.

És életbe léphetne, amit elején mondtam... De azzal persze úgyse fogtok élni. Úgyhogy a többiből kell kiokoskodni valamit.

2012. máj. 8. 20:47
 13/20 anonim ***** válasza:
A barátodnak kéne tökösebbnek lennie. Egy tökönrúgás elől nem annyira nehéz félreugrani. Nehogy már a barátnő védje meg a pasiját ez fordítva szokott lenni. Am se valami nehéz beégetni valakit egy egész osztály előtt.
2012. máj. 8. 20:51
 14/20 anonim ***** válasza:
nem Tamarának hívják?xd
2012. máj. 8. 21:39
 15/20 A kérdező kommentje:

nem :D

Miért teis ismersz ilyet?:O

am köszi a tippeket megpróbálunk bekeményíteni :S

Bár a pasim már kicsit aggódik :S

2012. máj. 8. 21:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Én tutti ki csapnám, egyszer rúgna valaki tökön. Olyat bele vernék az agyába, hogy csak na. Osztály társak ugy is mellém állnának. meg mondanám a tanár hogy ez a lány faszon rúgott stb főleg nálatok már többször meg tette. Utána meg elkezdeném basztatni pl. röfögnék amikor közeledik, meg szavakkal illetném pl. mi van háj pacni, röfi, coca, disznó, malacka, zsíros bödöm, zsír párna, stb és fel tolnám az orrom neki és oda röfögnék, uiii Úgy hogy a pasid álljon a lábára és nyugodtan verjen bele az agyába!
2012. jún. 6. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok F
2012. jún. 6. 15:25
 18/20 anonim ***** válasza:
hát igazából nem ismerem, csak hallottam már róla :D
2012. jún. 6. 18:18
 19/20 A kérdező kommentje:
Mit , hogy hallottál róla? :O
2012. jún. 6. 18:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Hány éves a csaj? Milyen korosztály vagytok ti?
2012. nov. 17. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!